14 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης: «To όνειρο τρελό που βγήκε αληθινό» !Συλλέκτης τίτλων και ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ! (photos)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπήκε στον Ολυμπιακό με… λόγια. Μπήκε με έργα. Από την πρώτη του χρονιά κιόλας, άρχισε να… συλλέγει τίτλους. Άρχισε να υψώνει κούπες, στον πειραϊκό ουρανό και να πανηγυρίζει, σαν τρελός, τις επιτυχίες της ομαδάρας που έφτιαχνε κάθε χρόνο! Ο ηγέτης και Πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πήρε την ομάδα για να… περιμένει. Δεν πήρε την ομάδα για να… κάθεται να την κοιτάζει. Την πήρε για να την έχει στην κορυφή και να τη βλέπει να σηκώνει το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό! Να είναι η καλύτερη ομάδα! Να αφήνει όλους τους άλλους πίσω και να είναι εκείνη, η οποία στο τέλος πανηγυρίζει.

Και αυτό κάνει, σταθερά, εδώ και 11 χρόνια. Έχει πανηγυρίσει 1 Ευρωπαϊκό με την πρώτη ομάδα, 1 Ευρωπαϊκό με την Κ19, 10 Πρωταθλήματα σε 14 χρόνια, ενώ 4 του τα στέρησε ετσιθελικά η «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου μας, την οποία ακόμη απολαμβάνουμε φυσικά:

Πάμε να θυμηθούμε, μέσα από εικόνες, την Πρωταθληματική διαδρομή του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο τιμόνι του Ολυμπιακού, από τη σεζόν 2010-11, μέχρι σήμερα…

Ένα φωτογραφικό ταξίδι μέσα από τις φιέστες του Πρωταθλητή Ολυμπιακού, στην εποχή Μαρινάκη με bonus τις φωτό με τα ευρωπαϊκά. 14 χρόνια, 10 Πρωταθλήματα: 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14, 2014-15, 2015-16, 2016-17, 2019-20, 2020-21, 2021-22.

Είναι μία από τις βραδιές που ιδανικά θα ήθελες να ξαναζήσεις. Είναι από τις στιγμές που βλέπεις όλο αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο και θέλεις τον χρόνο σου για να το αντιληφθείς πλήρως. Όμως είναι και ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Είναι αυτό το… έπος του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην δική του ιστορία, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η βραδιά που προκαλεί θαυμασμό για αυτόν τον Ολυμπιακό.

Όλη η Ευρώπη κοκκίνισε, η μισή Ελλάδα βγήκε στους δρόμους και αμφιβάλω αν κοιμήθηκε. Δάκρυα από χαρά, από συγκίνηση. Για αυτό το μοναδικό γεγονός, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει. Αν μπορούσε κάποιος να το κάνει ήταν ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτός ο γίγαντας του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αθλητισμού. Τα λόγια στερεύουν σε τέτοιες περιστάσεις και οι εικόνες και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη έχει πετύχει στην Ευρώπη, αυτά που οι άλλοι ούτε να… ονειρεύονται δεν μπορούν! Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… κάθε χρόνο να πάμε και πιο ψηλά! Και πιο μακριά! Μέχρι να φτάσουμε σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και να το σηκώσουμε! Γιατί με αυτό τον άνθρωπο στο τιμόνι, μπορούμε. Γιατί με αυτή την ομάδα, με αυτό το γήπεδο, με αυτό τον κόσμο, με αυτή την ιστορία, με αυτό το μεγαλείο, το δικαιούμαστε. Και θα το κάνουμε!

14 χρόνια Μαρινάκης: Θρύλε της Ευρώπης, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ! Πάμε να θυμηθούμε μαζί τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και ένα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, επί εποχής Μαρινάκη! Και ζήσαμε… στιγμές μοναδικές!

Πηγή : https://www.gavros.gr/article/podosfairo/378611-baggelhs-marinakhs-syllekths-titlwn-kai-yperkoypwsh-photos