Πινγκ-Πονγκ : Έκλεισε ιδανικά μία χρονιά γεμάτη τίτλους ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός! (photo)

Όσο και να θέλανε μερικοί, όσες αβάντες κι αν είχαν, δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Και στο Πινγκ Πονγκ πρωτάθλημα, με τον τίτλο να έρχεται για 3η σερί φορά στον Πειραιά.

Έτσι όπως έχει μάθει ο Θρύλος. Κόντρα σε όλους και σε όλα, έκλεισε ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν για όλα του τα τμήματα με τίτλο. Παρά το γεγονός ότι απέναντί του είχε τις περίεργες συμπεριφορές της ομοσπονδίας και τις προσπάθειες αλλοίωσης που έγιναν εναντίον του, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.Δυστυχώς οι «αβάντες» δεν έπιασαν τόπο και ο κύριος Μαλακατές έφυγε «πικραμένος» από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και πως να μην γίνει αυτό, άλλωστε, όταν στα ομαδικά αθλήματα του ερασιτέχνη έχει 1 στα 6.

Ναι καλά διαβάζετε. Με εξαίρεση το βόλεϊ γυναικών, ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να πάρει «ανάσα». 5 στα 6, όπως ακριβώς το βλέπετε. Σχεδόν το απόλυτο σε τίτλους είναι η απάντηση σε «αβάντες» και σκάνδαλα, που κρατούν στην κορυφή τον Ολυμπιακό. Μαζί με το Πινγκ Πονγκ σε άνδρες και γυναίκες γίνεται 7 στα 8. Χαοτική διαφορά. Για αυτό είναι πρώτος.

Διότι οι «ερυθρόλευκοι» και πρόεδρος, Μιχάλης Κουντούρης, έμαθαν να πολεμούν με το κεφάλι ψηλά. Απέναντι στις «λάσπες» ορισμένων αντιπάλων, ο Θρύλος έχει μάθει να κατακτά πρωταθλήματα. Και αυτό έγινε και στο Πινγκ Πονγκ, με τον τίτλο αυτό να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαθιστά την τάξη.

Το καλύτερο φινάλε σε μία αγωνιστική χρονιά, κατά την οποία δόθηκαν ξανά οι κατάλληλες
Πηγή : https://www.gavros.gr/article/spor/378976-ekleise-idanika-mia-xronia-gemath-titloys-o-erasitexnhs-olympiakos-photo