Ολυμπιακός: Έγινε το δεύτερο καθοριστικό βήμα, κατατέθηκαν οι μελέτες για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ!

Κατατέθηκε την Παρασκευής (28/06) στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού).

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για την εκπόνηση του μεγαλόπνοου σχεδίου του Ολυμπιακού για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ είναι γεγονός.

Όπως ενημέρωσε ο “ερυθρόλευκος” Ερασιτέχνης κατέθεσε την Παρασκευή (28/06) στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ τη σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή (28/6), στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ, η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού). Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τους όρους της σύμβασης και του διαγωνισμού, εκτός από την προμελέτη κατασκευής του Κ.ΥΔ.Α.Π., κατέθεσε και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), τη μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και τη μελέτη συνοδών τεχνικών και συγκοινωνιακών έργων.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του ΚΥΔΑΠ, μετά τη σημερινή ολοκλήρωση της Α φάσης, θα ολοκληρωθεί ως ακολούθως:

Β) Εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, εντός 12 μηνών,

Γ) Εκπόνηση οριστικής μελέτης του έργου, εντός 12 μηνών από τη σύνταξη της προμελέτης και των υποστηρικτικών μελετών,

Δ) Τεύχη δημοπράτησης του έργου και συμπλήρωση φακέλου έργου με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, εντός 12 μηνών.

Το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο κλειστές πισίνες (μία Ολυμπιακών διαστάσεων 50μ., μία βοηθητική), βοηθητική δεξαμενή, συνεδριακό κέντρο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους”.