Mέχρι που είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζώδια για τον έρωτα ;

Mέχρι που είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζώδια για τον έρωτα ;

Θα έκανε τα πάντα για σένα; Θα έκανες τα πάντα για κείνον ;

2d535442c2c0b0669d8f5a051ed00bcc_xl

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός μπορεί να κάνει τα πάντα για σένα και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να περάσει πολύς χρόνος από την ώρα της πρώτης συνάντησης. Φτάνει μόνο να του έχεις κάνει το κλικ. Θέλει να τα κάνει όλα, να τα δώσει όλα αμέσως, σε σημείο που να αναρωτιέσαι, εάν όλη αυτή η εκδήλωση απευθύνεται σ’ εσένα ή σε κάποιον άλλο. Και ειδικά στην περίπτωση που θα του προβάλλεις αντίσταση, εκεί θα ανακαλύψεις ότι τα περιθώρια άρνησης είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Και όλα αυτά, τον πρώτο καιρό. Μετά θα πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμάζεσαι για συμπεριφορές που καμία σχέση δεν έχουν με αυτές του πρώτου καιρού. Μην το πάρεις όμως προσωπικά. Απλά, είναι αυτός ο τρόπος λειτουργίας του, αφού όλο το δυναμικό του το εξαντλεί στην αρχή, με αποτέλεσμα να ξεμένει μετά από καύσιμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμάσου να μπεις σε ταλαιπωρία τέτοια, ώστε να τον αμφισβητήσεις πολλές φορές και να φτάσεις στο σημείο ακόμα και να μετανιώσεις για την επιλογή σου. Αφού από την αρχή ακόμα της σχέσης, θα βγάλει το στερητικό κομμάτι του εαυτού του, όσον αφορά τη συναισθηματική αλλά και την υλική έκφραση. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει για σένα ό, τι θα τον εξανάγκαζε να μετακινηθεί από την απόλυτη στάση που έχει πάρει απέναντι στον έρωτα και τη ζωή γενικότερα. Είναι διατεθειμένος, όμως, να σε περιμένει μια ολόκληρη ζωή, στην περίπτωση που η έλξη του για σένα είναι τέτοια, ώστε να απασχολείς καθημερινά τη σκέψη του. Δεν αποκολλάται εύκολα από την επιθυμία του, ασχέτως εάν αυτό δεν θα το εκφράζει, και ιδιαίτερα με τον τρόπο που έχεις ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρις εκεί που δεν φαντάζεσαι μπορεί να φτάσει ένας Δίδυμος, για να πάρει όμως αυτό που θέλει, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι σε αντίθεση με τις δικές σου ανάγκες. Το να σε κατακτήσει είναι γι’ αυτόν υπόθεση πολύ εύκολη. Το να σε κρατήσει όμως κοντά του, και με τον τρόπο που εκείνος ορίζει, θα είναι για σένα δοκιμασία, στην περίπτωση βέβαια που δεν προτίθεσαι να προχωρήσεις στη σχέση. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση ορίων. Διαφορετικά, δύσκολα θα κάνει αυτά που εσύ έχεις ανάγκη, αφού όλο το παιχνίδι στον έρωτα περιστρέφεται γύρω από τα δικά του θέλω, που από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσεις πως δεν έχουν τελειωμό. Μέσα από τις απαιτήσεις που θα προβάλλει συνεχώς, βρίσκει τον τρόπο να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον και, το πιο σημαντικό ακόμα, τα νεύρα σου τεντωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει όριο για έναν Καρκίνο, είτε αυτό αφορά τη θετική έκφρασή του απέναντι στον έρωτα, είτε την αρνητική. Θα δώσει τα πάντα, περισσότερο αυτό όμως αφορά το συναίσθημά του και την αφοσίωσή του προς εσένα. Και αυτά, όσο αισθάνεται το δικό σου ενδιαφέρον προς εκείνον να υπερβαίνει το δικό του, αφού βέβαια από πολύ νωρίς μέσα στη σχέση έχει πάρει την εγγύηση ότι ελεύθερα μπορεί να επενδύσει στο πρόσωπό σου. Στην περίπτωση όμως που αρχίσουν αισθήματα φόβου και απειλής να πλανώνται στην ατμόσφαιρα σε ό, τι αφορά χωρισμό, τότε μπορεί να φτάσει στο σημείο να γίνει πολύ ακραίος, γι’ αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αυτός ο χαμένος, αφού ο τρόπος που αντιδρά είναι πολύ πιθανόν να τον κάνει να πέσει από την εκτίμησή σας. Γρήγορα όμως ανακτά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και περνάει στο άλλο άκρο της απαξίωσης, με αποτέλεσμα να πάρει στο τέλος την πολυπόθητη επιβεβαίωση.

ΛΕΩΝ

Μέχρι εκεί που θα τον οδηγούσε η επιθυμία του, θα μπορούσε να φτάσει ένας Λέοντας. Ό, τι κάνει όμως, το κάνει με αξιοπρέπεια, και με τρόπο τέτοιο, ώστε να προστατέψει την υπερηφάνεια του. Αυτό είναι και το στοιχείο που θα σε κάνει να θέλεις, όλο και πιο πολύ, να έρχεσαι κοντά του, ούτε μία στιγμή όμως να μη σου επιτρέψει να τον αισθάνεσαι δεδομένο, και από την άλλη η αίσθηση που σου αποπνέει ότι θα’ ναι πάντα εκεί για σένα. Και αν αισθάνεται αμείωτο το ενδιαφέρον σου, θα είναι με τον ίδιο τρόπο που ήταν πάντα. Η χαρά του Λέοντα, στοιχείο του χαρακτήρα του, δεν μπορεί να είναι στο πλήρες, εάν δεν περνάει και μέσα από εσάς. Εκπλήξεις που δεν τις περιμένατε, σκηνικά που δεν φανταζόσασταν, τα πάντα θα μπορούσε να κάνει, ακόμα και αυτά που φαινομενικά δεν περνούν από το χέρι του, μόνο και μόνο για να βλέπει τις πιο ωραίες στιγμές του να βγαίνουν σαν μέσα από ένα παραμύθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ό, τι αφορά το πρακτικό κομμάτι, θα μπορούσε να θυσιάσει πολλά από τις δυνάμεις, το χρόνο του, ακόμα και από τα χρήματά του, μόνο και μόνο για να μπορέσει να εκφράσει τον έρωτά του για σας. Προς έκπληξή σας όμως, είναι πολύ πιθανόν, στην πρώτη κρίση της σχέσης, να διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει, προκειμένου να σας κρατήσει κοντά του, ακόμα και αν μέσα του καίγεται από την επιθυμία του για σας. Ανέκφραστα μπορεί να δεχθεί την απόφασή σας να χωρίσετε και μην περιμένετε να τρέξει ξωπίσω σας να σας παρακαλέσει. Και μάλιστα μπορεί να γίνει πολύ απαξιωτικός, σε περίπτωση που να αισθανθεί υποτιμημένος μέσα από αυτήν σας την απόφαση. Τα πάντα όμως μπορεί να ξεχάσει, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την ανάγκη σας να βρίσκεστε κοντά του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0