Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός

Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει εντός της εβδομάδας τουλάχιστον μια ακόμα μετεγγραφή, με το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ήδη οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» φέρονται να βρίσκονται σε επαφές, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πρόθεση των διοικούντων είναι να τελειώσει η συγκεκριμένη μετεγγραφή έως την Τετάρτη, όταν και λήγει η προθεσμία που έχουν οι «πράσινοι» για αλλαγές στο ρόστερ, για τους αγώνες με την Καμπάλα. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και τουλάχιστον ενός πλάγιου μπακ.

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τους Νίκλας Χουλτ και Ροντρίγκο Μολέντο. Οι δυο παίκτες θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», τα οποία θα προβλέπουν αυξημένες οικονομικές απολαβές. Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία για τους όρους των συμβολαίων τους, τις προηγούμενες ημέρες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0