Απομένουν τα τυπικά για να φορέσει την ερυθρόλευκη ο Φορτούνης!

Απομένουν τα τυπικά για να φορέσει την ερυθρόλευκη ο Φορτούνης!

Αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό ότι θα κλείσει θετικά το θέμα του Κώστα Φορτούνη, καθώς δείχνει να ξεπερνιέται το εμπόδιο της Καϊζερσλάουτερν. Αναμένονται άμεσα οι οριστικές εξελίξεις.

ÅÉÊÏÍÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÌÁÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÔÏ ÂÉËÍÉÏÕÓ ÅÍÏØÅÉ ÔÇÓ ÁÍÁÌÅÔÑÇÓÇÓ ÌÅ ÔÇÍ ËÉÈÏÕÁÍÉÁ ÃÉÁ ÔÁ ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÔÏÕ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ ÔÇÓ ÂÑÁÆÉËÉÁÓ

Απίθανο μοιάζει πλέον να μην φορέσει την κόκκινη φανέλα ο Κώστας Φορτούνης. Το θέμα πήγαινε καλά εδώ και κάποιες μέρες, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών. 

Ο Ολυμπιακός «έτρεξε» το θέμα, ύστερα από επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον μάνατζερ του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκο, να είναι αυτός που κάνει τις επαφές με την Καϊζερσλάουτερν. Ο γερμανικός σύλλογος θα πάρει ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ. 

Αρχικά αξίωνε περισσότερα λεφτά, αλλά θα πει εκτός απροόπτου το «ναι», διότι υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει του χρόνου χωρίς να πάρει τίποτα, καθώς λήγει το συμβόλαιο του και ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει μεταβιβάσει την επιθυμία του Φορτούνη και έχει ενημερώσει για την πρόταση των Πειραιωτών. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο. 

Τη φετινή σεζόν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης έκανε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Καϊζερσλάουτερν και τρεις στο Κύπελλο Γερμανίας. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0