Ολυμπιακός : Εφτασε στην Ελλάδα ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον αναπληρωματικό δεξιό του μπακ και τον έφερε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι (13:30) του Σαββάτου ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ βρίσκεται στη χώρα μας, για να υπογράψει στους πρωταθληξτές και να γίνει ο παρτενέρ του Ραφίνια στο δεξιό άκρο της άμυνας των Ερυθρόλευκων.

Ο βασικός δεξιός μπακ της εθνικής Τυνησίας, αλλά γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γερμανία, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους και αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός ανήκει στη Φράιμπουργκ και την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πάντερμπορν, με την οποία είχε 54 συμμετοχές, 1 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε καιρό τον ταχυδυναμικό μπακ, που μοιάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε είναι επειδή θεωρείται μία νέα περίπτωση «Ομάρ» από τους Πειραιώτες.

Σήμερα και αύριο ο Ντρέγκερ θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, εφόσον όλα πάνε καλά, την Κυριακή αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.