Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Σεμέντο

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στο ποδόσφαιρο με τις ομάδες να είναι σε καραντίνα και να μην μπορούν να κάνουν ούτε προπονήσεις. Στον Ολυμπιακό ωστόσο παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς φέρεται πως είναι και ο Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από τη Φορτούντα Σιτάρντ. Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών αγωνίζεται εδώ και περίπου 1,5 χρόνο στους μελανόλευκους και πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν, όντας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του ΟΦΗ στην είσοδο του στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την περίπτωση του, όταν βέβαια το επιτρέψει η πανδημία. Ο Σεμέντο ανήκει στην Φορτούνα, η οποία δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει εύκολα ειδικά μετά τη σεζόν που έκανε, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να μην βιάζεται αφού οι εξελίξεις όπως προείπαμε έχουν μείνει στάσιμες λόγω του κορωνοϊού.