Και η Τζίνα Λαμπρούση μένει στον Ολυμπιακό (pics)

Και η Τζίνα Λαμπρούση μένει στον Ολυμπιακό (pics)

Ο βασικός κορμός του Ολυμπιακού στο γυναικείο βόλεϊ παραμένει αναλλοίωτος και μετά τις ανανεώσεις των Κονόμη, Γιώτα και Χίπε, ακόμα μία που υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου της, είναι και η Τζίνα Λαμπρούση.

Η παίκτρια του Θρύλου, ανανέωσε για τρία χρόνια της συνεργασία της με τον Ολυμπιακό και παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά…

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Tζίνα Λαμπρούση. Η κεντρική του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Λίγο μετά, έκανε δηλώσεις στο osfp.gr και είπε τα εξής.

«Η φετινή χρονιά ήταν η πιο μαγική που έχω περάσει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Σίγουρα και τα προηγούμενα τρία χρόνια έχω ζήσει μαγικές και πρωτόγνωρες στιγμές με την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις στην κορυφή κάθε χρόνο, όμως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει το μέγεθός του κάθε σεζόν.  Από οργανωτικό κομμάτι και διοικητικό, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογός μου είναι μια οικογένεια μιας και στηρίζει όλους τους αθλητές, με τον καλύτερο τρόπο και σε όλα τα επίπεδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0