Τα 6 ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις για να βρεις έναν καλό σύντροφο!

Τα 6 ψέματα που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις για να βρεις έναν καλό σύντροφο!

Ας είμαστε ειλικρινείς, κορίτσια!!!

6_psemata

Yπάρχει ένα παράδοξο στη ζωή από το οποίο πρέπει να μάθεις κάτι, φίλη αναγνώστρια. Όταν κάποιος μας πει ψέματα το θεωρούμε προδοσία… όταν όμως λέμε ΕΜΕΙΣ ψέματα στον εαυτό μας το θεωρούμε παρηγοριά. Στην πραγματικότητα όμως είναι και πάλι προδοσία από εσένα… σε εσένα. Το να λες δικαιολογίες στον εαυτό σου για τους λόγους που είσαι μόνη σου δε θα σε βοηθήσει να βρεις τον σύντροφο που θες. Με το να κλείνεις τα μάτια σου στην αλήθεια απλά διαιωνίζεις το πρόβλημα, δεν το κοιτάς στα μάτια και φυσικά δε βοηθάς στην επίλυσή του.

Αυτά είναι τα 6 πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες στον εαυτό τους για να αισθανθούν καλύτερα για την ερωτική τους ζωή.

1. “Δε χρειάζομαι έναν άντρα για να είμαι ευτυχισμένη”. Δε υποστηρίζουμε πως χρειάζεσαι κάποιον στη ζωή σου για να γίνεις οτιδήποτε, αλλά ένας σύντροφος προσφέρει πράγματα που εσύ δεν μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου ή τουλάχιστον όχι με τον ίδιο τρόπο. Όλες οι γυναίκες χρειάζονται έναν άντρα δίπλα τους και όλοι οι άντρες μια γυναίκα.

2. “Μου αρέσουν μόνο τα κακά παιδιά”. Αν κυνηγάς αυτό το είδος άντρα θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως αυτοί είναι απίστευτα νάρκισσοι, εγωιστές, συναισθηματικά κενοί και δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που θες. Μη λες λοιπόν ψέματα. Δε θες τα κακά παιδιά, θες τα αδιέξοδα.

3. “Δε φταίω εγώ που δεν έχω επιλογές στην ερωτική μου ζωή”. Είμαστε οι αποφάσεις μας και αν εσύ αποφάσισες να κάτσεις σπίτι τότε μην περιμένεις ο πρίγκιπας να σου χτυπήσει την πόρτα. Όπως προσπαθείς για την προαγωγή στη δουλειά, πρέπει να προσπαθείς και για το επόμενο ταίρι σου. Μη λες λοιπόν πως δεν έχεις επιλογές, καθισμένη στον καναπέ σου.

4. “Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου”. Μερικές φορές αυτή η δήλωση ισχύει. Αν όμως δε μπορείς να θυμηθείς πότε ακριβώς είχες σχέση τότε μάλλον απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. ΔΕ θες να μείνεις άλλο μόνη, απλά προσπαθήσεις να σε πείσεις ότι είσαι μόνη σου από επιλογή.

5. “Έχω μεγαλώσει αρκετά για να πιστεύω στον έρωτα”. Ψέμα, ψέμα, ψέμα. Αν υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που να μην κοιτάει ηλικία είναι ο έρωτας και το ξέρεις.

6. “ΟΛΟΙ οι άντρες είναι…” Αν βάλεις όλους τους άντρες σε μια κατηγορία με αρνητική διάθεση για να πείσεις τον εαυτό σου ότι συνειδητά επιλέγεις να μείνεις μακριά τους τότεκάποια στιγμή θα το πιστέψεις και στο τέλος δε θα βρεις!

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/114935-ta-6-psemata-poy-prepei-na-stamatiseis-na-pisteyeis-gia-na-vreis-enan-kalo-syntrofo#ixzz3qWA1QrVO

Share and Enjoy !

0Shares
0 0