Τι λάθη κάνει στις σχέσεις το κάθε ζώδιο;

Τι λάθη κάνει στις σχέσεις το κάθε ζώδιο;

Το κάθε ζώδιο κάνει τα δικά του ξεχωριστά λάθη που έχουν σχέση με τα στοιχεία του χαρακτήρα του…

ImageHandler

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αυθόρμητη, παρορμητική, ενθουσιώδης και παθιασμένη. Βιάζεσαι να απολαύσεις κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία χωρίς βαθιά μέσα σου να ξέρεις τι θέλεις. Δίνεις υποσχέσεις αλλά βαριέσαι εύκολα, γι’ αυτό και οι σχέσεις σου αφήνουν συναισθηματικά κενά.

Είσαι εκρηκτική, οξύθυμη, νευριάζεις και ξεσπάς απότομα (ευτυχώς για λίγο) και δεν αφήνεις περιθώρια για εξηγήσεις στην άλλη πλευρά. Θέλεις ελευθερία κινήσεων και τρόπου σκέψης, δεν αντέχεις τα καλούπια. Νομίζεις πως είσαι αλάθητη και ρίχνεις πάντα με κάποιο τρόπο το φταίξιμο στους άλλους. Κάνεις γρήγορα σχέσεις και αν ο άλλος δεν είναι ο κατάλληλος, ξενερώνεις. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτή η συμπεριφορά, τρομάζει.

Tip: Ενίσχυσε την διπλωματία σου.

ΤΑΥΡΟΣ…

Αργείς να αποφασίσεις, να ερωτευτείς και να κάνεις σχέση. Προχωράς σταθερά και λίγο καχύποπτα. Ακτινογραφείς το ταίρι σου για να δεις πόσο αξιόπιστος είναι. Δεν είναι λάθος αυτό αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις τη στιγμή, γίνε λίγο πιο αυθόρμητη. Οι αργοί σου ρυθμοί κουράζουν. Τα θέλεις όλα τέλεια και όμορφα σχεδιασμένα. Αν κάτι πάει στραβά, κατηγορείς τον εαυτό σου και νευριάζεις.

Πιστεύεις πως όλα θέλουν χρόνο, κι άλλο χρόνο, κι άλλο χρόνο. Είσαι πολύ πρακτική, λογική, επίμονη και υπομονετική. Να ξέρεις πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Δίνεις ευκαιρίες, φθείρεις τον εαυτό σου, μαζεύεις πράγματα και στο τέλος ξεσπάς σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Δεν αλλάζεις εύκολα τις ιδέες σου, είσαι πεισματάρα. Κι αυτό πολλές φορές σε ωθεί σε σχέσεις με ανθρώπους που στην ουσία δεν σε καλύπτουν.

Tip: Στη βράση κολλάει το σίδερο, μην διαιωνίζεις καταστάσεις.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0