Πώς θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε χωρίσει;

Πώς θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε χωρίσει;

Όλες οι σχέσεις κατά καιρούς περνάνε κρίσεις κι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αν δεν γίνεται συχνά. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από κούραση, είτε από προβλήματα, τα οποία όμως επιλύονται με την αμοιβαία καλή διάθεση.

daf2bbcc481f0cf083f5d1524716cf65_XL

Όταν όμως οι αντιπαραθέσεις είναι πιο συχνές και μάλιστα συνοδεύονται από μικρούς χωρισμούς ή αλλαγή της συμπεριφοράς του συντρόφου σας, ίσως αυτό να σας βάλει σε προβληματισμό ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση.

Ποια είναι αυτά τα σημάδια που δηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σύμφωνα με την Αστρολογία;

♥ Γίνεται απόμακρος/η, μπορεί να είναι μαζί σας αλλά το μυαλό του/της είναι κάπου αλλού.

♥ Σας αγνοεί και ελέγχει συνεχώς το τηλέφωνό του/της. Θέλει να είναι κάπου αλλού και όχι μαζί σας.

♥ Δεν επιστρέφει τα τηλεφωνήματα ή τα μηνύματα που στέλνετε ή κάνει την παρουσία του/της μετά από ώρες ή ακόμα και μέρες ενώ συνήθως δεν σας είχε συνηθίσει έτσι.

♥ Αρχίζει και τσακώνεται μαζί σας, πολλές φορές δίχως προφανή λόγο. Είναι νευρικός/η και ευέξαπτος/η και κατανοείτε ότι θέλει να κάνει καυγά για να προκαλέσει χωρισμό.

♥ Δεν συζητάτε και πολύ πια και γενικά αποφεύγει να σας πει τι συμβαίνει. Τα συναισθήματά σας δεν έχουν και τόση σημασία και όταν μιλάτε δεν είναι και τόσο ειλικρινής μαζί σας.

♥  Δεν σας συμπεριλαμβάνει όπως συνήθιζε στις κοινές εξόδους με τους φίλους σας ή προφασίζεται ότι έχει πολλή δουλειά.

♥ Το κυριότερο: Δεν μιλάτε πια για το μέλλον. Ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή σας κι εσείς αισθάνεστε απογοητευμένοι, θυμωμένοι και πληγωμένοι.