Ποιος είναι ο κακός εραστής; Ο άντρας που κάνει αυτά τα 4 λάθη στο σεξ!!!

Ποιος είναι ο κακός εραστής; Ο άντρας που κάνει αυτά τα 4 λάθη στο σεξ!!!

Πώς θα ξεχωρίσεις τον καλό εραστή από τον… χειρότερο!

088ff8c631c923c128c92f1a0e1fa97d_L

1. Δεν ενδιαφέρεται για το σώμα σου!

Αν και είναι γενικά αποδεκτό πως οι άντρες είναι οι οπτικοί τύποι των δύο φύλων και οι γυναίκες επιθυμούν τη σωματική έλξη για να απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφό τους. Φυσικά και δεν είναι δίκαιο να περιμένεις να μην αλλάξει το σώμα κάποιου με τα χρόνια, αλλά το να κάνει ο άντρας προσπάθεια να διατηρήσει μια καλή σωματική κατάσταση είναι ένα σήμα στη γυναίκα να κάνει και εκείνη το ίδιο. Το να αδιαφορεί ο άντρας εραστής για το σώμα του είναι μια κατάσταση που δεν αυξάνει τη γυναικεία λίμπιντο.

2. Το να αγγίζει σεξουαλικά το σώμα της γυναίκας με ΚΑΘΕ ευκαιρία!

Για να είμαστε ακριβείς το πρόβλημα ξεκινά όταν οι άντρες αυθόρμητα πιάνουν το στήθος ή τα οπίσθια της γυναίκας τους όταν εκείνες περνάνε από δίπλα τους. Δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες γιατί η γυναίκα θεωρεί πως ο άντρας την αγγίζει γιατί θέλει σεξ. Αυτό που πρέπει να κάνει ο σωστός εραστής είναι να εκφράζει συνεχώς με κάθε τρόπο πόσο θέλει τη σύντροφό του και όχι μόνο όταν θέλει να κάνει σεξ.

3. Δεν ενδιαφέρεται για τα προκαταρκτικά!

Οι άντρες και οι γυναίκες νιώθουν την ερωτική επιθυμία με διαφορετικό τρόπο. Για μια γυναίκα είναι δύσκολο να νιώσει ερωτικά αν δεν νιώσει πως την σέβονται, αγαπούν ή εκτιμούν. Όπου είναι το μυαλό της γυναίκας εκεί ακολουθεί και το σώμα της. Τα προκαταρκτικά δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ερωτική πράξη που θα ακολουθήσει. Το foreplay είναι μια σημαντική διαδικασία για την επιθυμία σου για εκείνον. Το ωμό σεξ είναι λάθος κίνηση για έναν άντρα και φυσικά ένα κακό χαρακτηριστικό ενός ερωτικού παρτενέρ.

4. Δεν ξέρει τι ικανοποιεί το σώμα σου

Αυτό που μπορεί να ήταν καλό για την πρώην του δε σημαίνει πως λειτουργεί και για σένα! Η σεξουαλική ικανοποίηση κάθε γυναίκας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που ο άντρας πρέπει να ασχοληθεί και να μη μένει στις ίδιες τεχνικές. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφιερώσει χρόνο στο να μάθει τι ερεθίζει τη σύντροφό και τι την ικανοποιεί. Αν σε κάθε συνεύρεση εκείνος ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία τότε ο οργασμός δεν θα έρθει ποτέ.

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/116425-poios-einai-o-kakos-erastis-o-antras-poy-kanei-ayta-ta-4-lathi-sto-sex#ixzz3rNWhOPzI