Γιατί είναι καλύτερο το καλοκαίρι να μην είσαι σε σχέση; 8 λόγοι!!!

Γιατί είναι καλύτερο το καλοκαίρι να μην είσαι σε σχέση; 8 λόγοι!!!

Έχουμε 8 λόγους.

set_sex_and_the_city_2_poster_640

1. Κανένα κανόνισμα που δεν θέλεις.

Ζεις το YOLO στο απόλυτο μεγαλείο του: θέλεις να φύγεις roadtrip με τους δύο παιδικούς σου φίλους; Φεύγεις για roadtrip με τους δύο παιδικούς σου φίλους. Θέλεις να καθίσεις πέντε μέρες παραπάνω στο εξοχικό σου; Βάζεις πλυντήριο και ετοιμάζεις το μαγιό σου για την επόμενη μέρα. Δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν και ΚΥΡΙΩΣ δεν χρειάζεται να κάνεις διακοπές με τον αντιπαθητικό κολλητό κανενός ούτε να χαμογελάς ευγενικά σε κάποια θεία που σε κοιτάζει με μισό μάτι. Όλα για πάρτη σου.

2. Επίσης δεν χρειάζεται να περάσεις το άγχος για το πού και – ειδικά αν είσαι σε καινούρια σχέση – το ΑΝ θα πάτε διακοπές μαζί.

Το μόνο που σε απασχολεί είναι σε ποιο νησί θα παρτάρετε πιο πολύ με τις κολλητές σου. Ή με ποιον τρόπο θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς. Ανάλογα τη φάση στην οποία βρίσκεσαι.

3. Κανένα άγχος για το πρώτο μπάνιο μαζί του.

Θέλουμε να πούμε ότι μπορείς πάντα να πας για μπάνιο με τις κολλητές σου στην πιο απομονωμένη παραλία που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος και να απλώσεις εκεί το κορμί σου, χωρίς να αγχώνεσαι ότι μοιάζεις, ας πούμε, με λευκή σημαδούρα.

4. Καμία ουσιαστική ενασχόληση με το ζήτημα αποτρίχωση «εκεί κάτω».

Hello, full bush. It’s been a while. Σημ: κάνεις και τη σχετική οικονομία.