Άντρες : 5 περίεργα πράγματα που τους αρέσουν πάνω μας

Άντρες : 5 περίεργα πράγματα που τους αρέσουν πάνω μας!

Φοβάσαι τα θρίλερ; Βαριέσαι να βαφτείς καμιά φορά; Φοράς γυαλιά; Μην ανησυχείς, σε θέλει “έτσι όπως είσαι”

Resizer

Οι άντρες είναι απλά και ταυτόχρονα μυστήρια πλάσματα. Υπάρχουνενδείξεις πως δεν είναι τόσο ρηχοί όσο πιστεύουμε ώρες ώρες, ωστόσο τοDNA τους έχει “προικίσει” και με μερικά περίεργα γνωρίσματα. Ξέρουμε πια καλά πως η προσεγμένη εμφάνιση, η γοητευτική προσωπικότητα και το χιούμορ είναι όλα σύμμαχοί μας στο να ελκύσουμε το αντίθετο φύλο όμως υπάρχουν κι άλλες…αρετές που τους κάνουν να μην ξεκολλάνε από πάνω μας. Αρετές που δε θα αναφέραμε ποτέ ως τα “δυνατά μας σημεία”. Ψάξαμε, διαβάσαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε 5 παράξενα στοιχεία που μπορούν να τραβήξουν θετικά την προσοχή ενός άντρα.

Όταν δείχνεις πως φοβάσαι. Ναι, σύμφωνοι, σε κανέναν δεν αρέσει να τρομάζει. Γιατί να χαίρεται λοιπόν κάποιος όταν κρύβεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής ταινίας; Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να επέμβει και να σε καθησυχάσει, να γίνει ο “ήρωάς” σου (ή να σε πειράξει ακόμα περισσότερο εφαρμόζοντας το γνωστό “όποιος αγαπάει, παιδεύει”).

Όταν σε βλέπει απεριποίητη. Μπορεί να το λατρεύει όταν σε βλέπει περιποιημένη, έτοιμη για την έξοδό σας, όμως ακόμα περισσότερο του αρέσουν οι (ελάχιστες ελπίζουμε) φορές που σε βλέπει άβαφη και ντυμμένη απλά. Γιατί; Επειδή αυτό του ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι στην ιδιωτική σου ζωή…Ίσως ακόμα τον κάνει να σκέφτεται πως κάπως έτσι θα μοιάζεις όταν ξυπνάς το πρωί…δίπλα του.

Όταν φοράς τα γυαλιά σου. Δεν ξέρω καν γιατί συμβαίνει αυτό, δεν ξέρω αν έχει κάποια ψυχολογική εξήγηση και σαν κορίτσι που φοράει γυαλιά καθημερινά, δεν το καταλαβαίνω! Όμως ισχύει. Οι άντρες βρίσκουν γοητευτικές τις γυναίκες που φορούν γυαλιά. Οπότε μην αγχώνεσαι που δεν αντέχεις τους φακούς για πολλές ώρες…

Όταν φοράς…παραλλαγή. Όπως το ανδρόγυνο και το sporty στυλ που επικρατούν, όπως το τεράστιο bomber jacket που ρίχνεις στους ώμους, όπως το αντρικό T-shirt που φοράς για να κοιμηθείς έτσι και η παραλλαγή του θυμίζει κομμάτια της ζωής του που εμφανίζονται “μαγικά” πάνω σου. Ακόμα κι αν πρόκειται για δικά σου ρούχα, μάλλον το trend ικανοποιεί τις αρχέγονες κτητικές του τάσεις.

Όταν σε βλέπει να βάφεσαι. Οι άντρες μπορεί να είναι εξπέρ σε πολλά πράγματα αλλά υπάρχει σίγουρα ένα που εσύ κατέχεις ενώ εκείνος δεν έχει ιδέα. Χειρίζεσαι τα πινέλα, τα μολύβια και το βουρτσάκι της μάσκαρα με τέτοια ακρίβεια και άνεση που…τον γοητεύει. Έτσι λέει, τουλάχιστον.

Πηγή: http://www.missbloom.gr