7 πράγματα που ΔΕΝ τον νοιάζουν πάνω σου στη διάρκεια του σεξ!

7 πράγματα που ΔΕΝ τον νοιάζουν πάνω σου στη διάρκεια του σεξ!

Και δεν θα έπρεπε να απασχολούν ούτε εσένα!

fe4bbe81600a40063594e597e00eb05b_XL

Σε μία διαδικασία που συμμετέχει ακόμα και το πιο μικρό κύτταρο του οργανισμού σου, που ικανοποιεί όλες σου τις αισθήσεις και σε πλημμυρίζει με μία έντονη αίσθηση αγάπης και απόλαυση, οι ανασφάλειες σου περισσεύουν.

Όχι, δεν θέλουμε να γίνουμε αφοριστικές, ούτε να σου αποδείξουμε πως κάνεις σεξ με ένα εγωκεντρικό τέρας που δεν τον ενδιαφέρει πως είναι η γυναίκα με την οποία συνυπάρχει πάνω στο κρεβάτι. Ο λόγος είναι γιατί εκείνος δεν πρόκειται ούτε για ένα νανοδευτερόλεπτο να παρατηρήσει όλα αυτά που εσύ νομίζεις ότι φαίνονται σαν φιγούρα του Φερνάντο Μποτέρο.

Και μετά από αυτή την εικαστική παρέμβαση ας βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους. Δηλαδή αυτά τα οποία κανένας άντρας δεν παρατηρεί κατά τη διάρκεια του σεξ.

1. Αν οι γλουτοί και οι μηροί σου έχουν κυτταρίτιδα.

Η μόνη σκέψη που ίσως παράγεται στο μυαλό του είναι “Ουάου, γυναικεία οπίσθια”.  Άσε που πολλοί άντρες δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς αυτή η κυτταρίτιδα.

2. Αν έχεις άψογα ξυρισμένα πόδια.

Ακόμα και να τον τσιμπήσεις ελαφρώς it’s no big deal που λένε και στην Κοζάνη.

3. Αν είσαι μακιγιαρισμένη.

Υπογράφουμε πως κανένας άντρας δεν θα σταματήσει τα προκαταρκτικά ή το σεξ για να σου πει “Μισό λεπτό, που είναι το ρουζ σου; Γιατί δεν φοράς μέικ απ; Ε;”.

4. Την έκφραση σου όταν έρχεσαι σε οργασμό.

Ναι, είναι περίεργη και σίγουρα δεν θα την επέλεγες ποτέ για να βγεις φωτογραφία αλλά θα σου πούμε το εξής. Με κάποιο τρόπο όσο περίεργη και δύσμορφη είναι, αποτελεί σημάδι ότι σου άρεσε πολύ. Κι αυτό είναι σέξι.

5. Πόσο μεγάλα είναι τα χείλη του αιδοίου σου.

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι μικρά, μεγάλα, λεπτά ή χοντρά και βασικά δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καν με αυτό. Η εμπειρία του τού έχει δείξει πως κάθε κόλπος είναι διαφορετικός.

6. Αν το ένα στήθος σου είναι μεγαλύτερο από το άλλο.

Αυτό –ευτυχώς- είναι κάτι που το βλέπεις μόνο εσύ. Από τη δική του οπτική γωνία  η διαφορά δεν είναι ορατή.

7.  Αν έχεις κάνει πεντικιούρ. Εδώ συμβαίνει μια κοσμογονία κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά.

Πηγή : cosmopolitan.gr