Φάιναλ φορ βόλεϊ: Ενδιαφέροντα γεγονότα

prognostika volleyΔιοργάνωση με συμμετοχή των 3/4 ομάδων κορυφής του πρωταθλήματος όπου και εκεί έχουν οριστικά ”κλείσει” οι θέσεις και οι διασταυρώσεις.

Στην Γλυφάδα που θα πραγματοποιηθεί σαφώς και ευνοούνται οι 3 ομάδες του λεκανοπεδίου εκ των οποίων τουλάχιστον μια θα είναι 100% στον τελικό.

Τα στοιχηματικά γεγονότα εστιάζονται κατ αρχάς στα ”μακροχρόνια” εκ των οποίων κατ εκτίμηση μου αξίζει προσοχής το παρακάτω, ενώ θα ακολουθήσουν και προτάσεις για τα ματς, στα προγνωστικα στοιχηματος Άρχοντας blog.

Περισσότεροι πόντοι από μπλοκ

Ως φαβορί υπολογίζεται η Κηφισιά που την ακολουθεί και η στατιστική του πρωταθλήματος και είναι τομέας όπου ξεχωρίζει. Είναι αρκετά ισχυρή όμως τα πραγματικά δεδομένα έχουν ”κρυφά σημεία”.

Ο Ολυμπιακός δίνεται ως τρίτος κατά σειρά στον τομέα αξιολόγησης, μετά και τον ΠΑΟΚ και πριν τον Παναθηναϊκό που είναι στην 4η θέση και που στην ουσία είναι και ο πραγματικά ποιο ανίσχυρος και σε αυτόν τον τομέα.

Το ενδιαφέρον αυτού του γεγονότος αφορά τον Ολυμπιακό που στην ουσία δεν καταγράφεται η πραγματική του δυναμική καθώς το βαρύ πυροβολικό Σπίνου αλλά και ο Σουλτανόπουλος που τον πλαισιώνει μένουν σε αρκετά ματς εκτός αγώνων και κυρίως συμμετέχουν στα ειδικών αποστολών. Επίσης λόγω τακτικής Πιάτσα αλλάζουν συνέχεια και οι διαγώνιοι που όταν είναι όλοι παρόντες ανεβάζουν ψηλά και αυτόν τον δείκτη ειδικά στα ντέρμπι.

Ο Ρουμάνος με τα 2.10 και την τεχνική του στον τομέα αυτόν στην ουσία δεν έχει αντίπαλο και δίνει σημαντικές λύσεις ειδικά στα ”μεγάλα ματς” κάτι που αναμένεται να κάνει και τώρα.

Βέβαια βασική προϋπόθεση…