Φρουτάκι Narcos!!!


Φρουτάκι Narcos  – βασικά χαρακτηριστικά:

1. Παίζεται σε 5 τροχούς
2. Υπάρχουν 243 τρόποι για να κερδίσετε
3. Πρόκειτια για ένα ακόμη παιχνίδι φρουτάκι από τη NetEnt.
Πρόκειται για ένα επώνυμο φρουτάκι που βασίζεται στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Narcos, ένα ωραίο δράμα, αρκετά αμερικανιά φυσικά. Η NetEnt κατάφερε ακόμη μια φορά να εισάγει μερικούς από τους χαρακτήρες της σειράς και να τους παντρέψει μαζί με χαρακτηριστικά όπως τα:
Walking Wilds, τα Free Spins, το Drive-by και το Locked Up.

Φρουτάκι NarcosΧαρακτηριστικά

Η NetEnt δεν έχει απογοητεύσει ποτέ και κανένα όσον αφορά τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι φρουτάκι που παράγει.
Ας μπούμε στο ψητό!
Στο βασικό παιχνίδι υπάρχει μια λειτουργία που λέγεται Locked Up και πρόκειται για ένα παιχνίδι μίνι-μπόνους.
Το φρουτάκι διαθέτει επίσης μια λειτουργία Drive-by που μετατρέπει σύμβολα υψηλών πληρωμών σε μπαλαντέρ, μαζί με τα Walking Wilds που εμφανίζονται τόσο στο βασικό παιχνίδι όσο και στις επιπλέον περιστροφές.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι φυσικά αυτές οι ίδιες οι επιπλέον περιστροφές*!

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Φρουτάκι Narcos – Συμπέρασμα

Αν είστε τεράστιος θαυμαστής της σειράς Narcos, είναι σίγουρο πως θα το λατρέψετε. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι μπορεί να το γουστάρουν και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά και δεν έχουν καν ιδέα για το τι μιλάμε. Αν και ο Πάμπλο δεν είναι και τόσο άγνωστος σαν μορφή στο ευρύ κοινό.

Οι επιπλέον περιστροφές* μπορεί να είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν και μάλλον είναι πιο πιθανό να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Locked Up παρά αυτές. Ωστόσο, μόλις αυτές ενεργοποιηθούν, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε έως και 1506 φορές το συνολικό ποντάρισμα σας. Η δυνατότητα Locked-Up μπορεί να πληρώσει έως και 271 φορές το συνολικό σας ποσό.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ωστόσο, με αυτά και με αυτά μπορούμε πολύ τίμια και με το χέρι στην καρδιά να πούμε πως η NetEnt έχει κάνει υπέροχη δουλειά με τα γραφικά! Οπότε δεν βλέπουμε το λόγο γιατί αυτό το παιχνίδι παίζει και να μη σας αρέσει!