Ο αλλόθρησκος κατήφορος που δεν έχει ..τελειωμό!

Ο αλλόθρησκος κατήφορος που δεν έχει ..τελειωμό!

Είναι πλέον δεδομένο και έχει περάσει στα βιβλία της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου πως οι βαζελομπουγατσοχανούμηδες είναι πρωταθλητές στον κατήφορο και συνηθισμένοι στις ερυθρόλευκες φάπες.

redman

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά ξεκινώντας από τον αιώνιο πρωταθλητή των Play-off και πρωτεργάτη της συνομωσίας του Grexit. Μία ομάδα με μπροστάρη τον Αλ Ασκούζο που αντί να επενδύσει και να ενισχύσει το αγωνιστικό της σκέλος, έχει ως στόχο από την αρχή της κάθε σεζόν τις μετεγγραφές δημοσιοκάφρων και έγκριτων λασπολόγων με αποτέλεσμα να σηκώνουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της προπαγάνδας και της κλάψας. Όπως καταλαβαίνετε από τα λεγόμενα μου η ομάδα που είναι πρωταθλήτρια σε αυτούς τους τομείς είναι ο Πουθεναϊκός ή αλλιώς …ΠΟΑ!

Έχω τόσα πολλά πράγματα να γράψω για τον βάζελο από την ημέρα που ιδρύθηκε φορώντας την περίφημη ροζ φανέλα, μέχρι και τις πρόσφατες στιγμές του φέρνοντας παίχτες που λάνσαραν φούστες και πιστεύοντας σε παραμύθια με πρίγκιπες, αλλά θα το κάνω αναλυτικότερα σε άλλο άρθρο μου αφιερωμένο στην πράσινη πουτ@ν@ μας.

Περνάμε τώρα στην πρωταθλήτρια της Γ`Εθνικής και επίσημου χορηγού του slogan «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»(ήρθε με τον κώλο..),την Αεξάρα!

Η ομάδα η οποία καταχρέωσε το Ελληνικό δημόσιο με τον εσκεμμένο υποβιβασμό της στην Γ’Εθνική για να διαγραφούν τα χρέη της, πίστευε ότι η επάνοδος της στην Superleague θα συνδυαζόταν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό έμεινε μόνο στην σκέψη του κρυφού προέδρου της και Γατούλη (γιατί τίγρη δεν το λες) του Μελισσανίδη, ο οποίος μετά την 4άρα που έφαγε στο Καραϊσκάκη βλέπει την κορυφή της βαθμολογίας με κιάλια, όντας 28 βαθμούς πίσω.

Nέο slogan της Κούλας;; «ΠΑΤΩΝΟΥΜΕ»

Τελευταία άφησα την Αιώνια άτιτλη oμάδα, υπερπρωταθλήτρια Χειμώνα και υπαίτια  για την διακοπή του Κυπέλλου, τους πελάτες του Βορρά.

Είναι πλέον γραμμένο στο μέτωπο κάθε παοκτζή η λέξη “Άτιτλος”, μια λέξη που μυρίζει από μακριά Θεσσαλονίκη. Κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα.. ”φέτος είναι η χρονιά μας”, ”φέτος θα το σηκώσουμε” και η συνηθισμένη κατάληξη; Να παλεύουν να μπουν στα Play-ωχ μπας και πάρουν καμιά καλύτερη θέση από την 3ή.

Φέτος μπορεί ο Πάοκ να κέρδισε τον τίτλο του άτιτλου αλλά και η έδρα του είχε την τιμητική της στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τα γλέντια που έκανε ο Ολυμπιακός μέσα στην Τούμπα η έδρα των Μπουγατσομάχων κέρδισε το βραβείο του Εξοχικού της Χρονιάς, πράγμα που κάνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει μια επιτυχημένη σεζόν με 2 ολόκληρους τίτλους και να ελπίζει στο μέλλον για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο πάτος πλησιάζει..

REDMAN

Share and Enjoy !

0Shares
0 0