Στο ίδιο έργο θεατές…

Χτες το βράδυ, λίγο μετά τις 20:00 έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη. Πανέτοιμοι οι Πειραιώτες να ξεπέρασουν για ακόμη μια φορά τους εαυτούς τους και να κατακτήσουν την 4η τους Euroleague.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 10ο Final 4 της Ιστορίας του Ολυμπιακού άρχισε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στο πλευρό του όλα του τα όπλα πλήν του Γιάννη Αθηναίου που θεωρείται πλέον ξένο σώμα και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή. Δίπλα στην ομάδα θα βρίσκονται κανονικά οι Ντάνιελ Χάκετ και Μάτ Λοτζέσκι χωρίς όμως να μπορούν να βοηθήσουν λόγο των άτυχων τραυματισμών που γνωρίζουμε. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα αναχωρήσουν σήμερα Πέμπτη για την Πόλη.

Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί οτι οι Ερυθρόλευκοι θα διαμείνουν στο “renaissance polat”. Στο ίδιο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η αποστολη το 2012. Στο ίδιο γήπεδο,στο ίδιο ξενοδοχείο,στην ίδια Πόλη,με Παπανικολάου όπως και τότε, και με την Ολυμπία ξανά έγκυο ποιός φοβάται;;;

Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση επί Τούρκικου εδάφους για τους Ερυθρόλευκους εν όψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην Τσσκα Μόσχας που θα διεξαχθεί 18:30 ώρα Ελλάδος.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0