ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.

Καλησπέρα αδέρφια μου!!!Η μεγαλύτερή μας πρόκληση έφτασε και μας βρίσκει με ψηλά το κεφάλι.Μπαρτσελόνα,Γιουβέντους και Σπόρτινγκ στους ομίλους μας.Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτα για τον Ολυμπιακό.
Κάποτε που κληρωθήκαμε με Ατλέτικο,Γιουβέντους και Μάλμε,λέγαμε που πάμε ρε;;;Κανένας δεν πίστευε την πρόκριση.Κι όμως ο Θρύλος τα έπαιξε όλα,ήταν έτοιμος για την επόμενη φάση,αλλά Ατλέτικο και Γιούβε έστησαν εκείνο το τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι,ναι εκείνο που δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή και έληξε 0-0,για να περάσουν και να στείλουν τον Θρύλο στο Europa.
Φέτος,έχουμε την μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε ποτέ στην διοργάνωση.Θα δουμε τεράστιους παίχτες στο Ναό μας.Την Γιούβε που είναι και φιναλίστ του Champions League,την Μπάρτσα του Μέσσι και την Πορτογαλική Σπόρτιγκ την δυνατότερη του 4ου γκρουπ,όπου είναι μία ομάδα στα κυβικά μας.Καλό ρόστερ,αλλά με μειονέκτημα ότι είναι ή του ύψους ή του βάθους.Θέλει προσοχή.
Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Ας το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.Είσαι Θρύλος κι όλα τα μπορείς.Το έχεις αποδείξει ουκ ολίγες φορές!!!!!!!!
Πρεμιέρα 12/9 στο Καραισκάκης με την Σπόρτινγκ.Μπάλα είναι και κάνει τα δικά της.Θρύλος είναι και κάνει τα δικά του.

 

Χριστόδουλος Καλλιώρας