Αβραάμ:«Όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, θα δώσω τα πάντα»

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV τόνισε ότι ένα όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, ενώ επισήμανε ότι θα δώσει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

 

Στο Λιμάνι της καρδιάς του θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανανέωσή του στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω αυτό ήταν το όνειρό μου, να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα, με την οποία αναδείχθηκα, αγαπήθηκα, κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Σίγουρα είμαι περήφανος και χαρούμενος και πράγματι θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, τον κόσμο, τον προπονητή για την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Για τους στόχους του:

«Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο είναι το ομαδικό, να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στους στόχους της που αυτή τη χρονιά είναι υψηλοί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Στο προσωπικό θα ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του με ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό:

«Θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσει έτσι η καριέρα μου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο, έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, υπήρχε μία βάση από πέρυσι. Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα πάμε πολύ ψηλά».