Σενάρια για επιστροφή «Τζόλε», Στολτίδη

Σενάρια για επιστροφή «Τζόλε», Στολτίδη

Ριζικές αλλαγές –όχι μόνο στο ρόστερ– αναμένεται να υπάρξουν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με τη SportDay, δεν αποκλείεται να αναλάβουν πόστα στην ομάδα ο Τζόρτζεβιτς και ο Στολτίδης!

ÏÓÖÐ-ÉÙÍÉÊÏÓ / OLYMPIAKOS-IONIKOS

Πολλές και ριζικές αλλαγές είναι πιθανό να σημειωθούν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα αφορούν μόνο το ρόστερ της ομάδας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχουν σενάρια για ενεργοποίηση παλιών παικτών σε σημαντικά πόστα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες για την επιστροφή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Ακη Στολτίδη.

Από τη διοίκηση δεν επιβεβαιώνονται τα συγκεκριμένα σενάρια, αλλά και δύσκολα θα γινόταν αυτό τη συγκεκριμένη περίοδο. Ο «Τζόλε», μάλιστα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είχε έρθει σε επαφή για να αναλάβουν πόστο στην ομάδα, αλλά τότε δεν προχώρησε η συνεργασία. Και οι δύο παίκτες, πάντως, είναι μάνατζερ αυτή την περίοδο, όπως ήταν και ο Ισά πριν προσληφθεί στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0