Καρίγιο : «Υπάρχει πρόταση από Ελλάδα»

Καρίγιο : «Υπάρχει πρόταση από Ελλάδα»

Αποχωρεί από την Εστουντιάντες ο Καρίγιο. Παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ είπε πως είναι κοντά σε μεταγραφή.

guido_carrilloolo

Την ύπαρξη πρότασης από την Ελλάδα και προφανώς από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Γκουίντο Καρίγιο σε δηλώσεις που έκανε. Ο Αργεντινός είπε από εκεί και πέρα πως είναι κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα της Εστουντιάντες, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, αλλά φαίνεται πως είμαστε κοντά σε μεταγραφή. Θα μου κοστίσει να φύγω. Υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα, αλλά αν μου δοθεί η δυνατότητα επιλογής, θα προτιμούσα ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά θέματα να σκεφτεί κανείς και δεν χρειάζεται βιασύνη. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό, το ισπανικό έχει περισσότερο χρόνο να παίξεις μπάλα και το ιταλικό μοιάζει περισσότερο με το δικό μας», τόνισε ο 24χρονος και συνέχισε.

«Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Η αγάπη του κόσμου, όπως την εισέπραξα στο τελευταίο ματς, ήταν κάτι μοναδικό. Πάλεψα γι’ αυτό και τώρα εγώ κι η οικογένειά μου αξίζουμε να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή. Η ομάδα αυτή είναι το παν για μένα και η αγάπη του κόσμου πολύ σημαντική για μένα και παρότι δεν κατάφερα να πάρουμε έναν τίτλο, όλα είναι θετικά. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στα παιχνίδια μας, να απομονωθώ από ό,τι συζητείται, αλλά είναι δύσκολο και περνούν πολλά από το κεφάλι μου. Δεν αρνούμαι ότι τελευταία έχουν γίνει πράγματα που δεν μου έχουν ξανασυμβεί και είμαι ενθουσιασμένος».

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/99304-laquo-yparxei-protash-apo-ellada-raquo

Share and Enjoy !

0Shares
0 0