Γκαλιάνι : «Θα πουληθεί ο Ρομπίνιο»

«Θα πουληθεί ο Ρομπίνιο»

Ο Γκαλιάνι φέρεται να είπε στον Τααράμπτ να έχει υπομονή, καθώς ο Βραζιλιάνος θα πουληθεί.

robinho_milan

Ο Αντέλ Τααράμπτ αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στη Μίλαν από την ΚΠΡ και φαίνεται ότι θα επιστρέψει εκεί. Βέβαια, οι Ιταλοί θέλουν τον Μαροκινό και ξεδιπλώνουν αυτή τη στιγμή το παιχνίδι της τακτικής τους. Δεν μπορούν να δώσουν αυτά που ζητούν οι Άγγλοι, δίνουν λιγότερα και έτσι θεωρούν πως θα πείσουν την ΚΠΡ να παραχωρήσει τελικά τον Τααράμπτ, μην έχοντας άλλες επιλογές.

Αυτό το θέμα επηρεάζει κατά πολύ την υπόθεση του Ρομπίνιο, καθώς εφόσον αποκτηθεί ο Μαροκινός, τότε οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, είναι πάρα πολύ μεγάλες. «Η Μίλαν θέλει να συμπληρώσει το ρόστερ της, αλλά το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρομπίνιο, που περιπλέκει τα πράγματα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του μάνατζερ, αναγνωρισμένου από τη FIFA, εν ονόματι Βιντσέντζο Μοραμπίτο.

Αυτό που έχει, πάντως, τη μεγαλύτερη σημασία από όλα, είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα pianetamilan.it, φέρεται να είπε στον Μαροκινό. «Μην υπογράψεις με καμία ομάδα. Κάνε υπομονή. Θα δώσουμε τον Ρομπίνιο», ήταν τα λόγια του, δίχως να αποκαλύπτεται η ομάδα στην οποία θα δοθεί.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0