Μπεν: «Δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού το γκολ με Παναθηναϊκό»

Μπεν: «Δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού το γκολ με Παναθηναϊκό»

Στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε ο Μοχάμεντ Μπεν το γκολ με το οποίο χάρισε στη Βέροια τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. «Ανυπομονώ να αρχίσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα», είπε ο 26χρονος φορ.

632deb66794629e9d658cb21f68c945b_XL

Ο 26χρονος φορ αφιέρωσε στους οπαδούς της νέας του ομάδας το γκολ με το οποίο χάρισε στη Βέροια τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Αυτό το γκολ που έβαλα στον Παναθηναϊκό ήταν ένα δώρο για τη Βέροια, που έχω υποσχεθεί πως θα τη βοηθήσω ως το τέλος. Ήταν όμως και ένα δώρο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ανυπομονώ να συμμετάσχω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας», δήλωσε ο Μπεν στο «ΦΩΣ».

Για την αξία του δεν αμφιβάλλει ο νέος του προπονητής, Στέφανος Γαϊτάνος, που μιλώντας στην ίδια εφημερίδα είπε. «Δεν έχει ένα στοιχείο που να υστερεί, έχει ταχύτητα, επαφή με τα δίχτυα και πνευματική υπόσταση, ενώ είναι και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι παίκτης για να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι όπως βλέπω τώρα τις μεγάλες ομάδες, αν ο Μπεν έπαιζε φέτος στον Ολυμπιακό θα έκανε πάρτι. Είναι θέμα προσαρμογής γιατί τις ικανότητες τις έχει. Είναι άλλο μια μικρή επαρχιακή πόλη κι άλλο η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης είναι θέμα πώς θα τον υποδεχτούν και πώς θα τον διαχειριστούν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0