Ανακοίνωση Μπενφίκα: “Ούτε ένα ευρώ για Μανωλά!”

Ανακοίνωση Μπενφίκα: “Ούτε ένα ευρώ για Μανωλά!”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Μπενφίκα με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου για το ενδιαφέρον της σχετικά με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε την ανακοίνωση των “αετών” της Λισαβόνας.

manolas1

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μπενφίκα ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και ουδέποτε κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στην ομάδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπενφίκα αναφέρει τα εξής:

Ανακοίνωση: Ούτε 7,5 εκατομμύρια, ούτε ένα ευρώ

Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος αυξάνει το εύρος των «μεταγραφών» για την Μπενφίκα.

Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση του ρόστερ για την σεζόν 2014-15, όπως είναι και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, διέρχεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό που γίνεται προγραμματισμένα.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι κάποιοι μάνατζερ, ή σύλλογοι, καθοδηγούμενοι από ειδήσεις που αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές τους, φιλτράρουν ειδήσεις που στερούνται οποιασδήποτε βάσης.

Αντικειμενικά: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία απολύτως πρόταση για τον Έλληνα Κώστα Μανωλά ούτε με 7,5 εκατομμύρια, ούτε με ένα ευρώ. Δεν έκανε, ούτε σχεδιάζει να κάνει. Υπάρχουν όρια για την φημολογία και αυτή την φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0