Παρουσιάστηκε από Μάλαγα ο Τόρες

Παρουσιάστηκε από Μάλαγα ο Τόρες

Στο κοινό της Μάλαγα παρουσιάστηκε την Δευτέρα ο Μιγκέλ Τόρες. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος, παρουσιάστηκε στο «Ροσαλέδα» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

161515

Την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό της Μάλαγα έκανε την Δευτέρα ο Μιγκέλ Τόρρες. Ο Ισπανός αμυντικός, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε στο «Ροσαλέδα» υπό το βλέμμα περισσότερων από 100 οπαδών και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα. 

«Είμαι εδώ επειδή στην Μάλαγα με ήθελαν, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Ήρθα με τον μέγιστο ενθουσιασμό και θέλω να συμβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο. Από τα μέσα Μαΐου δουλεύω με personal trainer και μπορώ να πω πως είμαι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου. Η θέση δεν έχει σημασία, μπορώ να αγωνιστώ οπουδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου. Σχεδόν σε όλη μου την καριέρα αγωνιζόμουν ως δεξί μπακ και στο κέντρο της άμυνας. Δεν έχω κάποια προτίμηση», είπε μεταξύ άλλων.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0