Ο Τσέφεριν γκρεμίζει την προπαγάνδα της… παύλας

Η προπαγάνδα των γνωστών κύκλων περί… τελείας και παύλας συνεχίζεται και μάλιστα με αμείωτη ένταση. Μοναδικός στόχος της συγκεκριμένης τακτικής να μην αναδειχθεί πρωταθλητής στην χώρα μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που «καίει» ορισμένους είναι να μην πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που το αξίζει, δηλαδή ο Ολυμπιακός και για να επιβάλλουν το αποκρουστικό σχέδιο τους δεν θα διστάσουν πουθενά.

Η διαστρέβλωση των εντολών της UEFA είναι το πλάνο των «εξυγιαντών» ωστόσο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε τελεία ούτε παύλα και καλό θα είναι να το βάλουν στο μυαλό τους.

Όσο και αν οι συγκεκριμένοι κύκλοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο, ένα είναι το σίγουρο. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν έδωσε την εντολή μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε σε σλοβένικη εφημερίδα. «Η UEFA θέλει πρωταθλητές».

Κι αυτή η εντολή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι μια εντολή που βγάζει στην «σέντρα» όλους εκείνους που θέλουν να μην πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και κρατάει ψηλά την σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτή η ομάδα που αξίζει 100% τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ο Ολυμπιακός.

Είναι προφανές πως η προπαγάνδα των «εξυγιαντών» δεν έχει όρια. Είναι ξεκάθαρο πως θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Ότι όμως και να κάνουν δεν πρόκειται να εμποδίσει την στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, γιατί πολύ απλά οι ερυθρόλευκοι αξίζουν τον τίτλο. Αυτό το αναγνωρίζουν ακόμα και οι… πέτρες.
Και με βάση τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, το αναγνωρίζει και η UEFA.

Ο Τσέφεριν ήταν κατηγορηματικός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εκίπα» και τα όσα είπε ξεκαθαρίζουν το τοπίο, ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί την ανάδειξη πρωταθλητών, κι αυτό θα γίνει.

Ο Τσέφεριν και οι συνεργάτες του παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις αναφορικά με τις λίγκες και το πότε θα υπάρξει ξανά αγωνιστική δράση.
Κι επειδή δεν θέλει παρερμηνείες φρόντισε να στείλει το μήνυμα σε όλες τις χώρες.

Η UEFA θέλει πρωταθλητές και δεν την ενδιαφέρει αν κάποιοι άλλοι θέλουν τελείες ή παύλες. Την συνέντευξη του προέδρου της UEFA θα πρέπει να την διαβάσουν καλά οι «εξυγιαντές».

Για να καταλάβουν πως όσο και να προσπαθούν να βάλουν… τελεία στο πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να τους περάσει. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν τα είπε όλα κι έδωσε ξεκάθαρο στίγμα για την επόμενη μέρα. Η UEFA περιμένει τα ονόματα των πρωταθλητών. Και στην Ελλάδα πρωταθλητής θα είναι ο Ολυμπιακός.