Zώδια και φετιχ!!!

Zώδια και φετίχ!!!

Διάβασε το ζώδιό του και μάθε την πιο μυστική πλευρά της σεξουαλικότητάς του, τα σεξουαλικά φετίχ του!

zodia_fetich

Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός

Είναι λίγο εκκεντρικός,γι’ αυτό μην ξαφνιαστείς αν σου μιλήσει λίγο βρώμικα ή σου δώσει ένα γλυκό χτυπηματάκι,στο κρεβάτι. Ζει,για μασάζ στο κεφάλι. Σε οποιοδήποτε σημείο,στα χείλη,τα μάτια,τα μάγουλα. Του αρέσει να εκδηλώνεται δημοσίως,ακόμα και εν ώρα εργασίας! Θα πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. Αν δεν είσαι εκκεντρικός,τότε ο Κριός δε σου κάνει. Αν του λες συνέχεια «όχι»,τότε θα τον χάσεις σαν εραστή,για πάντα. Του αρέσουν πολύ τα live sex σόου.

Είναι ζηλιάρης και θέλει να συντονίζει τις ζωές των άλλων. Του αρέσει που και που,το σαδομαζοχιστικό σεξ. Αν θέλεις να γοητεύσεις έναν Κριό,βάλε τα δάχτυλά σου στα μαλλιά του,για αρχή. Και καθώς τον χαϊδεύεις ή τον δαγκώνεις ελαφρά στο λαιμο,έπεται και η συνέχεια. Μόνο πρόσεξε! Το να ερωτοτροπείς ανόητα μαζί του ή να λες ανοησίες δεν είναι και τόσο καλό,για να τον κατακτήσεις.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος

Του αρέσουν τα αισθησιακά παιχνίδια μια που ο κυβερνήτης του ζωδίου του,είναι η Αφροδίτη,ο πλανήτης της αγάπης. Αν είσαι πιστός,θα σου κάνει όλα σου τα χατίρια. Καλό φαγητό,ποτό,σεξ και ότι άλλο επιθυμεί,η ψυχή σου. Απλά θέλει τα πάντα. Δεν είναι οπαδός της μετριοπάθειας. Θέλει να κάνει έρωτα,απλά και μόνο για την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Ότι χάνει σε πρωτοτυπία,το κερδίζει σε διάρκεια και αντοχή. Δεν του αρέσουν οι σαδομαζοχιστικές καταστάσεις.

Είναι τόσο αισθησιακός και θέλει πάνω απ’ όλα να σε ικανοποιήσει,γι’ αυτό και μπορεί να κάνει οτιδήποτε τολμηρά αισθησιακό φανταστείς. Αλλά να είσαι ευγενικός μαζί του. Δίνει μεγάλη σημασία στη μυρωδιά του σώματος. Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι για ακριβά αρώματα. Θα προτιμήσει τη φυσική σου μυρωδιά. Του αρέσει να κάνει έρωτα στη φύση,γι’ αυτό κι επιδιώκει να βρίσκεται σε μέρη με πυκνή βλάστηση,κάμπους ή αγρούς,όπου και μπορεί να αποδώσει καλύτερα σεξουαλικά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος

Στο κρεβάτι,του αρέσει να δίνει και να παίρνει και είναι εφευρετικός. Του αρέσουν τα φώτα και αν του μιλάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης,θα τον εξιτάρεις και θα τον κάνεις ευτυχισμένο. Αν δεν τον ερεθίσεις πρώτα διανοητικά,είναι αδύνατο να ευχαριστηθεί το σεξ μαζί σου. Σε αυτή την περίπτωση,θα φλερτάρει δεξιά και αριστερά και θα πηγαίνει με τον έναν και με τον άλλο. Δε φημίζεται για την πίστη του,γιατί βαριέται εύκολα.

Κι αυτό,γιατί πάντα ψάχνει το καλύτερο κρεβάτι μια και συνεχώς αναζητά την πρόκληση. Είναι λίγο υπερβολικός,αλλά λάμπει με την ευφυΐα του και την εξυπνάδα του,στο σεξ. Επειδή έχει ψυχικές διακυμάνσεις και του αρέσει η υπερβολή,το σεξ μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση. Ζει για να γοητεύει και να αποπλανά. Είναι επίσης,ηδονοβλεψίας και απολαμβάνει να κοιτάει τον εραστή του,κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Του αρέσει το μασάζ και μπορεί να χειρίζεται τα χέρια του πολύ καλά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος

Του αρέσει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι περισσότερο,έτσι αποδίδει καλύτερα. Κι αυτό,γιατί ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη. Συνήθως σκέφτεται τους πρώην εραστές του και φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα μαζί τους. Οι λάθος επιλογές του,στους ερωτικούς του συντρόφους,τον κάνουν να πληγώνεται εύκολα. Του αρέσει πολύ να κάνει έρωτα κοντά σε νερό ( τζακούζι, πισίνα, μπάνιο, σάουνα) και θέλει να αισθάνεται άνετα,κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Επίσης για να απολαύσει το σεξ,θα πρέπει να έχει σιγουρέψει τον εραστή του. Όταν κάνει έρωτα στο σπίτι,θα πρέπει το κρεβάτι να είναι άνετο,τα μαξιλάρια πουπουλένια και απολαμβάνει κάθε τι απαλό και χνουδωτό. Το Kama Sutra είναι για τους Καρκίνους. Μην του επιβάλεις να κάνει έρωτα με το ζόρι,γιατί δε θα αποδώσει. Αλλά όταν ξεκινήσει,να είσαι έτοιμος για μια νύχτα,που θα διαρκέσει πολύ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0