Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πώ ποιές ατάκες θα τον κάνουν να εξαφανιστεί!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πώ ποιές ατάκες θα τον κάνουν να εξαφανιστεί!

Σε φλερτάρει επίμονα. Αλλά εσένα δεν σου αρέσει. Το “καμάκι” του αρχίζει να σε εκνευρίζει. Πώς θα κάνεις τον ενοχλητικό θαυμαστή να σε αφήσει ήσυχη;

atakes

Ρώτα τον για το ζώδιό του και μετά χρησιμοποίησε τις ακόλουθες τέσσερις ατάκες. Δεν μπορεί, κάποια από όλες θα τον τρέψει σε φυγή!…

ΚΡΙΟΣ

«Πρωταθλητής κολύμβησης εσύ; Στο Λύκειο; Ε, δεν σου φαίνεται με τίποτα… Για δες πώς αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια».
(Κοιτάζοντας με νόημα τα παχάκια στη μέση του).

«Η μάνα μου τον είχε τον πατέρα μου “σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε”. Και εκείνος της έδινε τον μισθό του κάθε 1η του μήνα στο χέρι. Ευτυχώς της πήρα τα γονίδια».
(Ένα κληρονομικό χάρισμα είναι πάντα χρήσιμο).

«Εντάξει, μωρέ, δεν ήταν τόσο φοβερό».(Σου έχει μόλις αφηγηθεί με στόμφο πώς πήδησε με αλεξίπτωτο και μετά δεν άνοιγε. Ή πώς διανυκτέρευσε στον Όλυμπο, χαμένος μέσα στη χιονοθύελλα).

«Εγώ δεν οδηγώ ποτέ με πάνω από 40 χιλιόμετρα. Προτιμώ να με φωνάζουν στον δρόμο “κότα” παρά να κινδυνεύω».(Πώς είναι κάτι γυναίκες που οδηγούν πούλμαν και νταλίκες; Εσύ, καμιά σχέση).

ΤΑΥΡΟΣ

«Εγώ πιστεύω ότι ένας μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να σε καλύψει. Καλύτερα πες στον άλλο “κοίτα, εγώ βγαίνω και με άλλους” παρά να τον απατάς».(Το κέρατο το προτιμά εν γνώσει ή εν αγνοία του;)…

«Στην αυλή μου έκοψα όλα τα δέντρα, την πλακόστρωσα… Τα φυτά είναι μπελάς, τα σιχαίνομαι».(Εκεί που άρχισε να φτιάχνεται, όταν έμαθε για τη μονοκατοικία σου…)
«Αφρόλουτρα, κεριά, μασάζ …Αηδίες! Σιγά που θα παριστάνω την γκέισα για τον οποιονδήποτε».(Τον γλυκαίνεις με τις πρώτες τρεις λέξεις και μετά… βαράς στο ψαχνό).

«Μια φορά είχα μαγειρέψει κάτι μανιτάρια για φίλους μου και μας πήγαν όλους στο νοσοκομείο, γιατί ήταν δηλητηριώδη. Πολλή πλάκα! Καλά, μη φρικάρεις, κανείς δεν πέθανε».(Πώς να μη φρικάρει, καλέ! Από φαΐ να το πάθει;).

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είδες το τελευταίο επεισόδιο της “Πάττυ”; Δεν το παρακολουθείς; Α, χάνεις. Άκου να σου εξηγήσω περί τίνος πρόκειται. Η Πάττυ είναι ένα κορίτσι που…»(Προσπάθησε να μη γελάσεις με τον τρόμο στα μάτια του).

«Ναι, ναι… και μετά ήρθε ο Τσακ Νόρις… και μετά ξύπνησες. Χα, χα, χα. Έχεις φαντασία, πάντως!».(Λέγε το για οτιδήποτε κατόρθωμά του προσπαθεί να σου αφηγηθεί).

«Εγώ, όταν βγαίνω, βαριέμαι να τρέχω πέρα-δώθε. Τι πειράζει να κάθομαι στην καφετέρια για τέσσερις ώρες; Σάμπως έχει χρονοχρέωση; Χι χι! »(Διπλή απογοήτευση. Όχι μόνο αποδεικνύεσαι πληκτική, αλλά λες και κρύα αστεία).

«Λέγε εσύ…ακούω…»Τσικ-τσικ-τσικ. (Είναι οι ήχοι από τα πλήκτρα του κινητού σου. Στέλνεις sms κάπου άσχετα, ενώ αυτός σου αναλύει το πώς θα έσωζε την Ελλάδα αν ήταν υπουργός Οικονομικών).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εμένα η μάνα μου με σαμποτάριζε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αλλά όλων οι μάνες τα ίδια δεν κάνουν; Όλων, χωρίς εξαίρεση… Μην κοιτάς που δεν το παραδέχονται…».(Χωρίς εξαίρεση; Η μανούλα του;).

«Καλά, δεν αλλάζουμε θέμα τώρα; Μαυρίσαμε! Είδα μια καλή κωμωδία, τελευταία, με πολύ γέλιο και μου τη θύμισες με αυτά που έλεγες… »(Ενώ σου μίλαγε για το υπαρξιακό αδιέξοδο της κοινωνίας ή, ακόμα χειρότερα, το δικό του).

«Κρύψε με, κρύψε με! Ουφ, εντάξει, λάθος έκανα. Ευτυχώς. Νόμιζα πως μπήκε ένας γνωστός μου, και δεν ήθελα να με δει μαζί σου».(Δεν ήθελες; Γιατί δεν ήθελες; Ομολογείς με ανακούφιση ότι σου φάνηκε πως ήταν ο «πρώην» σου).

«Αχ, πού’ σαι Ηρώδη…»(Αν τίποτα παιδάκια τσιρίζουν ανέμελα εκεί κοντά).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0