Αυτή είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για να έρθεις σε οργασμό!!!

Αυτή είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για να έρθεις σε οργασμό!!!

Και δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι!!!

d6aff89a658ad883181587a620c01a29_XL

Χοντρικά, ο κόσμος -θα λέγαμε- χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που θεωρούν ότι η καλύτερη ώρα για σεξ είναι το πρωί και σε αυτούς που ορκίζονται στο βράδυ. Η Alisa Vitti, μία ενδοκρινολόγος που ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει πως όσον αφορά τις γυναίκες, η “μαγική” ώρα για σεξ, είναι στις 3 το μεσημέρι. Και μάλιστα δίνει την επιστημονική εξήγηση γι’ αυτό.

Σύμφωνα με την Vitti, εκείνη την ώρα της ημέρας, τα επίπεδα κορτιζόλης μίας γυναίκας είναι ίδιαίτερα αυξημένα, πράγμα που σου δίνει πολλή ενέργεια και σε κάνει πιο δραστήρια. Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα, στον αντρικό οργανισμό εκκρίνονται τα περισσότερα οιστρογόνα (ναι, οι γυναικείες ορμόνες οι οποίες ενυπάρχουν και στους άντρες-όπως κι εμείς αντίστοιχα έχουμε τεστοστερόνη) και αυτό τους κάνει πιο συναισθηματικούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Κοντολογίς, εκείνη την ώρα, οι άντρες είναι πιο πιθανό να δώσουν σημασία σε αυτό που σε ευχαριστεί στο σεξ (π.χ. περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά ή κάποια συγκεκριμένη στάση) και άρα σε αυτό που σε κάνει να έχεις πιο έντονους οργασμούς.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ώρα δεν είναι το ίδιο ιδανική και για τους άντρες . Βλέπεις, η αντρική ορμόνη τεστοστερόνη παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και βρίσκεται στα ανώτερα της επίπεδα στις 7 το πρωί (έτσι εξηγείται κια το φαινόμενο της πρωινής στύσης). Έτσι, για τους άντρες η ιδανική ώρα για σεξ είναι το πρωί, αλλά όχι και η καταλληλότερη για να ικανοποιήσουν τις δικές σου ανάγκες.

Επιστρέφοντας στην θεωρία της δόκτωρ Vitti, το να κάνεις σεξ στις 3 το μεσημέρι, μπορεί να είναι ιδανικό, αλλά -δυστυχώς- είναι και άβολο, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός σπιτιού. Δεν σε εμποδίζει τίποτα όμως να το δοκιμάσεις το σαββατοκύριακο.

Πηγή cosmopolitan.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0