4 βασικές ενδείξεις ότι δε σε θέλει (και σου το δείχνει)!

4 βασικές ενδείξεις ότι δε σε θέλει (και σου το δείχνει)!

Λοιπόν, επειδή είμαστε μεγάλα κορίτσια, και καλά θα κάνουμε να το συνειδητοποιούμε πότε πότε, ήρθε η ώρα να αντικρίσεις την αλήθεια και να καταλάβεις ότι το αγόρι που θέλεις μάλλον δε νιώθει τα ίδια για σένα.

Και για να μιλήσω με αποδείξεις, διάβασε τα σημάδια παρακάτω για να πάρεις μία γεύση.

Σημάδι πρώτο

Κάνατε σεξ κι εσύ πετάς στους ουρανούς. Αυτός όμως συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα απολύτως. Όχι, δεν είναι ότι δε θέλει να σε εκθέσει, απλά δε θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να δοθεί περισσότερη σημασία στο ζήτημα. Ό, τι έγινε έγινε. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλο θέμα.

Σημάδι δεύτερο

Δεν κάνει σχέδια μαζί σου. Δεν σου ζητάει ποτέ να βγείτε και φυσικά δεν πρόκειται να κανονίσει τίποτα μαζί σου με δική του πρωτοβουλία. Αν τον πάρεις τηλέφωνο και το σηκώσει, τότε ίσως και να σε δει. Διαφορετικά μάλλον θα κάνεις καιρό να τον δεις.

Σημάδι τρίτο

Όταν ανταλλάσσετε μηνύματα περνάτε τέλεια, γελάτε και έχετε χημεία! Έλα όμως που τα περισσότερα έχουν έρθει έπειτα από δική σου πρωτοβουλία… Άβολο!

Σημάδι τέταρτο

Τελευταίο και βασικό: Σου μιλάει για άλλες γυναίκες. Συγνώμη αλλά ήθελες κι άλλη απόδειξη; Όχι δεν το κάνει για να σε πικάρει. Εξάλλου έχει καταλάβει ότι τον θέλεις. Μάλλον το κάνει για να σε αποθαρρύνει. Συγνώμη.

Πηγή : Queen.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0