Για άλλη μια φορά… Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Για άλλη μια φορά… Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας!

Τα γνώριμα πλέον σε όλους αυστηρά μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που έγινε εν όψει του πρώτου τελικού των play offs μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

BASKETLEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ-ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS-OLYMPIAKOS

Χωρίς εκπλήξεις και με τα δεδομένα με τα οποία έχουμε πλέον συνηθίσει να διεξάγονται τα ντέρμπι «αιωνίων» σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ αντίστοιχα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της Α1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Πέμπτη (22:00). 

Αυτό αποφασίστηκε στην ευρεία σύσκεψη που έγινε υπό τον Ταξίαρχο Βορειοανατολικής Αττικής Πέτρο Κωνσταντή και υπό την παρουσία επιτελών της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, εκπροσώπων του Παναθηναϊκού (Σιντιάκ-Μοιρέας-Γεωργαντής), του Ολυμπιακού (Ζαχαρόπουλος) και του ΟΑΚΑ (Βαλασιάδης) 

Συγκεκριμένα: 

-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19.30 ενώ το γήπεδο θα είναι κλειστό από τις 14.00 και θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας.

-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Πρόσβαση θα υπάρχει μόνο προς τα εκδοτήρια αν κι εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0