Στέλλα Χριστοδούλου : «Μας πάει το κύπελλο…»

Στέλλα Χριστοδούλου : «Μας πάει το κύπελλο…»

Πανευτυχής από την κατάκτηση του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε η Στέλλα Χριστοδούλου

194954

Αναλυτικά όσα δήλωσε η πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνστναντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

-για την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Υπάρχει μεγάλη χαρά για ακόμη έναν τίτλο που φέραμε στην ομάδα με την κατάκτηση του κυπέλλου στο Αγρίνιο. Γενικά μπορώ να πω ότι ο θεσμός του κυπέλλου μας πάει σαν ομάδα».

-την σχετικά εύκολη κατάκτηση του τροπαίου:

-«Αρχικά πρέπει να πω ένα «μπράβο» στον Ηρακλή Κηφισιάς που αν και ομάδα της Α2 έφτασε ως το Final-4. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, όταν τον αντιμετωπίζεις σε ένα νοκ άουτ ματς όλα είναι πιθανά, εγώ πάντως ήμουν βέβαιη για τη νίκη. Τελικά δείξαμε τον καλό μας εαυτό και το κάναμε πιο εύκολο από ότι φαινόταν».

-την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη που είχε προηγηθεί:

«Στον αθλητισμό και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα . Εμείς διαχειριστήκαμε σωστά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάποια άλλα άσχημα αποτελέσματα δουλέψαμε και όπως φάνηκε στο κύπελλο δικαιωθήκαμε…».

-τους συνεχόμενους τίτλους του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια:

«Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες νομίζω ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια δείχνουμε μια σταθερότητα που οφείλεται στην διοίκηση και τον βασικό κορμό που έχουμε. Μακάρι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, έχουμε καλό κλίμα είμαστε πολλές νεαρές αθλήτριες και όποια έρχεται ενσωματώνεται άμεσα».

-τον στόχο του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τη ψυχολογία από την κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουμε καιρό ως τότε. Πλέον θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και ελπίζω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας».