Συλλεκτικές φανέλες για UNICEF!

Συλλεκτικές φανέλες για UNICEF!

sd564sd64s

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία απλή συμφωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχώς κάνουν ό,τι μπορούν για την ενίσχυση του οργανισμού και εκτός από το γεγονός ότι όλα τα έσοδα της φιέστας θα δοθούν στη UNICEF, ανακοίνωσε ο Θρύλος μία ακόμη βοήθεια!

Συγκεκριμένα, στην μπουτίκ του Ολυμπιακού υπάρχουν 200 συλλεκτικές φανέλες της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και θα δίνονται σε ένα ειδικό κάδρο. Η τιμή τους κοστολογείται στα 250 ευρώ και τα όλα τα έσοδα απ’ αυτές τις εμφανίσεις θα δοθούν στη UNICEF:

«Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας που κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, διατίθενται προς πώληση 200 φανέλες του Ολυμπιακού μας, συλλεκτικές, με υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας!

Οι συλλεκτικές αυτές φανέλες διατίθενται μέσα σε ειδικό κάδρο και θα έχουν επάνω τους τις υπογραφές των πρωταθλητών μας! Η τιμή της φανέλας ανέρχεται στα 250€ και ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στη UNICEF!

Αποκλειστική διάθεση των 200 αυτών φανελών θα γίνεται από το Red Store στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (τηλ. Επικοινωνίας: 210 4836860)».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0