«Βόμβα»: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο και ζητούν τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που αποδείχθηκε στα δικαστήρια ότι έχουν συνιδιοκτησία.

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε απόλυτα ΠΑΝΤΟΥ στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Και ετοιμάζεται να δικαιωθεί και στο CAS όπου σύμφωνα με πληροφορίες προσέφυγε κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που είναι πλέον και με την βούλα επίσημη και επικυρωμένη από τα ελληνικά δικαστήρια.

Από καταγγελία του Ολυμπιακού ξεκίνησε η έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου αποφάνθηκε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κοινή ιδιοκτησία, κάτι που απαγορεύεται ρητά.

Τόσο πρωτόδικα όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και συνεχίζουν να παρανομούν έχοντας την ίδια ιδιοκτησία. Τελεσίδικα πλέον για την ελληνική δικαιοσύνη υπάρχει πολυιδιοκτησία.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ήταν τώρα στην δεύτερη κατηγορία αν δεν προέκυπτε η τροπολογία της Κυβέρνησης που για να μην… χωρίσει την Ελλάδα στα δύο ο ΠΑΟΚ όπως απειλούσε άλλαξε την ποινή του υποβιβασμού για την βαριά παρανομία σε αφαίρεση βαθμών.

Όλα αυτά βεβαίως όταν είχε ήδη βγει επισήμως η απόφαση της ΕΕΑ που είναι και δεσμευτική όπως αποφάνθηκαν άλλωστε όλα τα δικαστήρια.

Ο Ολυμπιακός παρά την τεράστια του δικαίωση δεν μένει εδώ! Από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει με επιστολή του πως η παρέμβαση της Κυβέρνησης δεν έπρεπε να είχε συμβεί.

Περισσότερα σε λίγο…