Αποθέωση Σίλβα από τους συμπατριώτες του!!!

Αποθέωση Σίλβα από τους συμπατριώτες του!!!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης χθες στον Ναό.

marko_silva

Ως εκ τούτου, έγινε το πολυπόθητο 11 στα 11, ισοφαρίστηκε το ρεκόρ της ομαδάρας του Μπούκοβι που κρατούσε από το 1966-67 και πλέον βάζει πλώρη για τα άλλα. Οι Πειραιώτες, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο τους, δείχνουν να είναι ανίκητοι, με τις αναφορές στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού στην πατρίδα του, να τον αποθεώνουν.

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας maisfutebol.iol.pt. «11η νίκη: Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα φτάνει το ρεκόρ. Έκανε την καλύτερη αρχή στο πρωτάθλημα και ισοφάρισε το ρεκόρ των συνεχόμενων θριάμβων. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε την Κυριακή την 11η νίκη του σε 11 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και προπορεύεται στη βαθμολογία, έχοντας δέκα πόντους διαφορά και έναν αγώνα λιγότερο από τη δεύτερη ΑΕΚ».

Όσον αφορά στην ιστοσελίδα record.xl.pt, σημειώνει, συνεχίζοντας από τη μεριά της την αποθέωση. «Ελλάδα: Ο Μάρκο Σίλβα ισοφαρίζει ρεκόρ 49 χρόνων. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να περάσουν 49 χρόνια έως ότου μια ομάδα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 11 νίκες. Είναι ξανά ο Ολυμπιακός, που καθοδηγείται από τον Πορτογάλο τεχνικό (σ.σ. Μάρκο Σίλβα) που συνεχίζει να λάμπει στο ελληνικό πρωτάθλημα».