Λοβέρα: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού»

Λοβέρα: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού»

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αργεντινής για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Λοβέρα

Ο 20χρονος εξτρέμ της Ροζάριο Σεντράλ, που αναμένεται αύριο το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ανυπόμονος να βιώσει τη νέα εμπειρία στους «ερυθρόλευκους», ευχαριστώντας παράλληλα και τη Ροζάριο για όσα του προσέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λοβέρα:

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία νέα και σημαντική εμπειρία.

Εξεπλάγην που πήρα τόσο σύντομα μεταγραφή, καθώς περίμενα να προσαρμοστώ πιο καλά στη Ροζάριο, αλλά με χαροποιεί. Πρόταση από την Μπόκα δεν υπήρξε. Αντιθέτως υπήρξε η πρόταση του Ολυμπιακού, που είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και από τις πιο μεγάλες.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Χθες το βράδυ μου είπαν ότι θα έκανα το ταξίδι. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα με τον πατέρα μου και μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει μετακομίσει στην Ελλάδα όλη η οικογένειά μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Ροζάριο, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση αλλά και την ομάδα γενικά».