«Οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό, το πλεονέκτημα της Άρσεναλ»

«Οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό, το πλεονέκτημα της Άρσεναλ»

Την υπόθεση του Κώστα Μανωλά αναλύει Βρετανός δημοσιογράφος σε ιστοσελίδα για νέα της Άρσεναλ. Οι καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και ο Τζοέλ Κάμπελ δημιουργούν πρόσφορο έδαφος στους «κανονιέρηδες».

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÁÑÓÅÍÁË / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-ARSENAL

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Κώστα Μανωλά αναλύει ο Τζορτζ Γουάιτ. Πρόκειται για Βρετανό δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται σε ιστοσελίδα με νέα της Άρσεναλ. 

Σε δημοσίευμά του λοιπόν, στο «arsenallatest.com», τονίζει πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων από πρόσφατες συνεργασίες κάνουν ευνοϊκή την κατάσταση για τους Λονδρέζους, που καλούνται να συναγωνιστούν κι άλλες ομάδες αν θέλουν να αποκτήσουν τον Έλληνα διεθνή αμυντικό. 

Συγκεκριμένα, επισημαίνει το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον Αρσέν Βενγκέρ και την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τον περσινό δανεισμό του Τζοέλ Κάμπελ στους Πειραιώτες. Αναφέρεται, στην ανάγκη της απόκτησης ενός ακόμη στόπερ, έπειτα από την πώληση του Βερμάελεν, προορίζονται τον Μανωλά ως μια καλή λύση για 4η επιλογή στο ροστερ. Αναφέρεται στα προσόντα του 23χρονου, τονίζοντας πως είναι σε καλή ηλικία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Premier League. 

Τέλος, κλείνει με τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, στις οποίες πρέπει να πλησιάσει η Άρσεναλ, αφού υπάρχουν ανταγωνιστές, όμως αφού υπάρχει… καλή διάθεση η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί.