Για Ιούνιο οι εξελίξεις με Εντινγκά

Για Ιούνιο οι εξελίξεις με Εντινγκά

Αναβολή για αρκετές ημέρες παίρνει το θέμα του Ντελβέν Εντινγκά, καθώς οι υποχρεώσεις του ίδιου με το Κονγκό αλλά και της Μονακό στο Championnat φρενάρουν τις εξελίξεις.

delven

Πολύ δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής ή μη του Ντελβέν Εντινγκά στον Ολυμπιακό μέσα στον Μάιο. Ο παίκτης ανήκει στην Μονακό, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις (ενώ βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Ρανιέρι κουνάει μαντήλι), ενώ ο Κονγκολέζος διεθνής έχει ματς με την Εθνική του ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Εντινγκά θα βρεθεί στην πατρίδα του τις επόμενες μέρες καθώς θα βρίσκεται στην αποστολή για τα παιχνίδια με την Ναμίμπια στις 17 και 31 Μαΐου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Copa Africa.

Επομένως οι όποιες εξελίξεις στο θέμα του Αφρικανού αναμένεται να σημειωθούν μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν πρόκειται να συζητήσει το ποσό των 3 εκ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν του δανεισμού του και θα διαπραγματευθεί από μηδενική βάση με τους Μονεγάσκους.

Ο Εντινγκά σαφώς και θα ήθελε να παραμείνει καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν είδε πως ο Μίτσελ τον υπολογίζει στα πλάνα του, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ακόμη μια χρονιά με τους Πειραιώτες στο Champions League.

Ο Κονγκολέζος διεθνής μέσος προφανώς και θα πιέσει καταστάσεις από την πλευρά του, ωστόσο πολλά (αν όχι όλα) θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις της Μονακό για την παραχώρηση του.