Έρχεται πρόταση για Μανωλά

Έρχεται πρόταση για Μανωλά

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και την Ίντερ! Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς στόπερ.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÌÐÅÍÖÉÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-BENFICA

Εκτός από τις επαφές που έχουν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ… παίζει και το ενδεχόμενο να φτάσει πρόταση για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανοιχτή από το χειμώνα, όταν η Νάπολι είχε κάνει κρούση στους Πειραιώτες με πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή στόπερ. 

Από τότε, όμως, αρκετές ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον 23χρονο παίκτη. 

Στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Μανωλά, το οποίο συνδέεται με την διαφαινόμενη πώληση του Γκαράι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. 

Ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι οι «αετοί» θα κάνουν μία προσφορά που θα ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ, όμως δεν θα φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ που θα ήθελαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι ο αν ο διεθνής στόπερ παίξει στο Μουντιάλ, τότε είναι αρκετά πιθανό να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι «μετοχές» του και αυτό θα επηρεάσει και την τιμή με την οποία θα τον πουλήσει σε σύλλογο του εξωτερικού. 

Μάλιστα, στην Πορτογαλία συνδυάζουν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα με το φιλικό που δίνει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην εθνική τους ομάδα το ερχόμενο Σάββατο στη Λισαβόνα. 

Όσον αφορά τώρα τις φήμες που θέλουν την Ίντερ να έχει στείλει άνθρωπό της στην Αθήνα διαψεύδονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για πρόταση 5 εκατ. ευρώ από τους «νερατζούρι». Δύσκολα, όμως, ο Ολυμπιακός θα απαντούσε θετικά σε ένα τέτοιο ποσό. 

Πηγή : Σταύρος Καλογεράκης για το http://www.sport-fm.gr/article/erxetai-protasi-gia-manwla/768077