Ζντιέλαρ : «Μεγάλος παίκτης ο Καμπιάσο, μπορώ να μάθω πολλά δίπλα του»

Ζντιέλαρ : «Μεγάλος παίκτης ο Καμπιάσο, μπορώ να μάθω πολλά δίπλα του»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στον Τύπο της Σερβίας ο Σάσα Ζντιέλαρ.

zdielar

Ο νεαρός Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού είπε πολλά και ωραία. Ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στον Θρύλο για να παλέψει, τόνισε πως οι άνθρωποι της ομάδας τον πιστεύουν, κάνει την αυτοκριτική του, ενώ αποθέωσε τον Εστεμπάν Καμπιάσο, χαρακτηρίζοντάς τον μεγάλο παίκτη.

«Δεν ξέρω τίποτα για το θέμα αυτό, ούτε είχα κάποια κλήση από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό το έμαθα από φίλους και από τον Τύπο. Ο Ολυμπιακός μου είπε ότι δεν θα με δώσει δανεικό και πως με υπολογίζει. Έχω άλλα σχέδια για το καλοκαίρι, αλλά τώρα θέλω να παλέψω για θέση στην ομάδα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε.

«Μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω πάει τόσο καλά, αλλά είμαι μικρός και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία μου. Είμαι στην ομάδα και περιμένω μία ευκαιρία, πιστεύω πως θα έρθουν . Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου, αφού παίζουν οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Καμπιάσο, μεγάλα ονόματα και παίκτες κλάσης. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης τους και δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Ο Καμπιάσο είναι ένας μεγάλος παίκτης, από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά. Μπορεί να είναι στα 36 του αλλά παίζει με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση».

Για το τι του μένει από το 2015: «Αυτή η χρονιά θα τη θυμάμαι για μία ζωή. Κερδίσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική και ήταν κάτι μοναδικό. Εύχομαι κάθε χρόνος να είναι έτσι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην καριέρα μου που να έχει γίνει σε αυτά τα 20 έτη της ηλικίας μου».