Το μυαλό στον Ηρακλή!

Το μυαλό στον Ηρακλή!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής.

proponisi

Μία ημέρα μετά την επική νίκη, με ανατροπή, επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για το UEFA Champions League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να στρέψουν την προσοχή τους στις εγχώριες. Αυτό και έκαναν, κάνοντας προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης και στρέφοντας το βλέμμα στο επικείμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα κόντρα στην Ντιναμό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας, συνέχισαν με τελειώματα φάσεων από τον άξονα (με σουτ) και τα πλάγια (με σέντρες) και ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Μποτία έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό ικανό να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες. Άρχισε θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης, συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης, ενώ ο «Τσόρι» ανεβάζει ρυθμό, κάνοντας ατομικό. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, για τις 10:30.