Πρόεδρος Εργοτέλη : «Από τον ΠΑΟ ποιον να πάρουμε;»

Πρόεδρος Εργοτέλη : «Από τον ΠΑΟ ποιον να πάρουμε;»

1038720

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης. Ο παράγοντας της Κρητικής ομάδας βούλωσε τα στόματα όσων τόλμησαν να γράψουν ότι ο Ολυμπιακός έχει… παραρτήματα όσες ομάδες έχουν αποκτήσει δανεικούς παίκτες από αυτόν, αφού πολύ απλά, μόνο ο Θρύλος έχει τους πιο ικανούς και τους καλύτερους. Για αυτό λέει συνεχώς ο κ. Μαρινάκης να φτιάξουν οι άλλοι τις ομάδες τους και μετά να μιλήσουν.

«Από τον Παναθηναϊκό ποιον να πάρουμε; Έχει παίκτες από την Ακαδημία», ήταν η απλούστερη απάντηση που μπορούσε να δώσει σχετικά με τα όσα γράφονται και λέγονται ο πρόεδρος του Εργοτέλη. Και όντως, αν κάποια ομάδα θελήσει να υποβιβαστεί, ναι, ας πάρει δανεικούς από τον ΠΑΟ. Αυτό φυσικά δεν το είπε ο πρόεδρος του Εργοτέλη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους και από αυτόν θα πάρει.

Όσον αφορά τα άλλα τραγελαφικά που ακούγονται, ο πρόεδρος του Εργοτέλη τα χαρακτήρισε ψέματα.

Μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για

-όσους λένε πως ο Εργοτέλης είναι ο… Ολυμπιακός Β’ της Σούπερ Λίγκας:

«Είμαι Εργοτέλης και όχι Ολυμπιακός Β’. Είναι ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, όπως και με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να είμαστε καλοί φίλοι με όλες τις ομάδες και να έχουμε τέλειες σχέσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παράγοντες. Είναι ψευδή τα όσα λέγονται για τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Δεν υποκλινόμαστε σε κανέναν και αυτό φαίνεται από τις επιλογές μας που έχουμε σαν Κρητικοί. Δεν είμαστε τίποτα από όσα αυτά που μας κατηγορούν».

-τον λόγο που έχει προχωρήσει στην απόκτηση πολλών δανεικών παικτών: 

«Δεν είναι μόνο ο Εργοτέλης. Έχουν πάρει παίκτες ο Λεβαδειακός, ο Πανιώνιος, ο Άρης, ο Πλατανιάς. Από τον Παναθηναϊκό ποιον να πάρουμε; Έχει παίκτες από την Ακαδημία. Στον ΠΑΟΚ τώρα ήρθε ο Σαββίδης και ενισχύεται η ομάδα με μεταγραφές. Έχουμε τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων ο Μπουχαλάκης και ο Τζανακάκης είναι από την οικογένειά μας. Στην Ισπανία δεν υπάρχουν δανεικοί και δεν είναι καλό το πρωτάθλημα. Είχαμε ζητήσει Τάτο, Παπάζογλου και Ντε Βινσέντι, όμως καταφέραμε να πάρουμε Ρουγκάλα και Διαμαντάκο. Αν ήταν καλές οι σχέσεις μας, δεν θα παίρναμε άλλους παίκτες και όχι τους συγκεκριμένους. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με 16 παιδιά από την Ακαδημία του και πολλές φορές είναι στην αποστολή του πολλά παιδιά του».

-την μεταγραφή του Πελέ:

«Ήταν ξεκάθαρο για εμάς. Ενδιαφέρθηκαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Όποια ομάδα έδινε τα περισσότερα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πάρει σχεδόν τσάμπα και μετά με πολύ λίγα χρήματα».

-την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου: 

«Τα ποσά που ακούσαμε δείχνουν πως παίρνει αξία το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από όλη αυτή την προσπάθεια έρχεται ένας παίκτης που έχει παίξει και σε μικρότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας να κάνει μία τέτοια μεταγραφή. Του εύχομαι τα καλύτερα…».

-τον Στοΐκοβιτς και τον Μπαντιμπανγκά: 

«Μας έχουν κατηγορήσει για μυστικούς δανεικούς, όπως ο Μπαντιμπανγκά και ο Στοΐκοβιτς. Από τα πρώτα παιχνίδια μας έλεγαν ότι ο Μπαντιμπανγκά θα πάει στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τον Στοΐκοβιτς, αντιμετώπισε ένα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα και ήθελε λίγο χρόνο για να επανέλθει. Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα που του έδωσε αυτή τη δυνατότητα, αφού είχε ασχοληθεί και ο ΠΑΟΚ μαζί του».

Πηγή : http://www.gavros.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0