Στοίχημα Europa League : Ολυμπιακός – Άντερλεχτ

stoixima

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ: η ώρα του μεγάλου επαναληπτικού για τον Ολυμπιακό έφτασε, και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα. Μπορεί στο Βέλγιο να είχαν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, όμως οι κακές επιλογές στην επίθεση και ένα λάθος του Ρομπέρτο έκριναν το αποτέλεσμα. Τώρα στην καυτή τους έδρα και με την πίεση του κόσμου ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα. Βέβαια θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα, αφού αν δεχτούν γκολ τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Η Άντερλεχτ στο πρώτο ματς φανέρωσε τις πολλές αδυναμίες της, όμως παράλληλα και τις αρετές της καθώς πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα. Εκμεταλλεύτηκε και τον κακό αγωνιστικό χώρο και έπαιξε πιο πολύ τη γάτα με το ποντίκι, παρά προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία του αγώνα. Σήμερα καλείται να υπερασπιστεί αυτό το 1-0 και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι το αποψινό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό των Βρυξελλών. Πάντως τακτικά αναμένεται να την δούμε να εκτελεί το ίδιο πλάνο.

Φαβορί του αγώνα είναι ασφαλώς ο Ολυμπιακός, ο οποίος μοιάζει δύσκολο να χάσει 2 φορές σε μία εβδομάδα από αυτήν την Άντερλεχτ. Στοιχηματικά πάντως ο άσσος δεν προσφέρεται σε συμφέρουσες τιμές και θα προτιμήσω να επιλέξω την πρόκριση των ερυθρόλευκων, οι οποίοι εφόσον κερδίσουν το πιο πιθανό είναι να πάρουν και το εισιτήριο για τους 16′. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό θα πάω σήμερα.

Πρόκριση Ολυμπιακός με απόδοση 2,20

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0