Μίτσελ: “Κάναμε λάθη”

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε λάθη στην Τρίπολη και επεσήμανε πως το να έχεις κερδίσει το πρωτάθλημα απαιτεί άλλη εικόνα.

ÌÉÔÓÅË   ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  MICHEL   ASTERAS TRIPOLIS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη στο ματς, ενώ επεσήμανε πως το να έχεις κερδίσει το πρωτάθλημα απαιτεί να έχεις καλή εικόνα στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Και πριν από δέκα μέρες είχαμε το μυαλό στην Μάντσεστερ. Απαιτείται συγκέντρωση στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω καμία ομάδα που χωρίς να δουλεύει παίρνει τίτλους. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα γιατί έχουμε κάνει καλά παιχνίδια”.

 

Για τον Βέργο: “Έχει αποδείξει καλά στοιχεία. Σκέφτομαι την ακαδημία και είναι στο χέρι του Βέργου, όχι επειδή έβαλε το γκολ τώρα, αλλά έχει αποδείξει πως αξίζει ευκαιρίες. Είναι στο χέρι του να συνεχίσει να τις παίρνει”.

 

Για τον Ντε Μπλάσις: “Είναι ένας ικανός παίκτης και είναι πολύ καλός στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα γιατί είχε την ικανότητα να γέρνει το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του”.