Κούτρης: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Στα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Νάπολι, αλλά και στην επιστροφή στην ενεργό δράση του Κώστα Φορτούνη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, μίλησε παράλληλα και για την ευκαιρία που πήρε από τον Πέδρο Μαρτίνς στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για:

Το παιχνίδι και τον θεσμό του Κυπέλλου:

Για εμάς τα παιδιά που δεν αγωνιζόμαστε τόσο πολύ αυτά τα παιχνίδια είναι για να αγωνιστείς, να δώσεις το 100% και να δείξεις στον προπονητή ότι είσαι έτοιμος και πως είσαι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν στο 100%. Παίζαμε με μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και θέλαμε πάνω απ’ όλα να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο.

Το κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα έχουμε πει πολλές φορές ότι ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Είμαστε πολλά χρόνια χωρίς να το κατακτήσουμε και αυτό είναι πολύ κακό για την ομάδα. Θέλουμε και τους δύο τίτλους φέτος και ακόμα μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Θεωρώ ότι δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε στα δύο παιχνίδια αυτά όσοι αγωνιστήκαμε. Κρατάμε τα θετικά. Την συμμετοχή, την ενέργεια που είχαμε και θεωρώ ότι τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ σημαντικά.

Έχουμε μία εβδομάδα πολύ δύσκολη με τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά. Θεωρώ πως όλοι δείξαμε ότι είμαστε πανέτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα.

Τις δυσκολίες που έχει ένας παίκτης εάν δεν αγωνίζεται τόσο και εάν είναι θέμα και μυαλού:

Όχι το μυαλό είναι εύκολο να το διατηρήσεις σε λειτουργία. Πρέπει πάντα να είσαι συγκεντρωμένος όταν αγωνίζεσαι. Το κακό είναι ο ρυθμός. Αυτό που σου λείπει και είναι το παν σε έναν παίκτη και σε έναν αθλητή γενικότερα.

Το να έχεις ένα μεγάλο διάστημα να παίξεις. Χαλάει λίγο αυτό τον ρυθμό. Η προπόνηση φυσικά και είναι σημαντική αλλά δεν έχει την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό που έχει ένας αγώνας.

Τα παιδιά που δεν έχουν παιχνίδια τα χρειάζονται για να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Για να πάρουν ρυθμό, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Γιατί μέσα από τους αγώνες παίρνεις ρυθμό και όλα αυτά που ανέφερα πριν.

Το ενδιαφέρον από Ιταλία:

Σίγουρα είναι καλό να ακούς ότι οι ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για σένα. Αλλά εμένα δεν με αφορά καθόλου, όπως έχω πει πολλές φορές. Είναι πράγματα με τα οποία ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Εγώ δεν ασχολούμαι με τίποτα από αυτά. Είναι τιμή μου όπως έχω πει, όμως μέχρι εκεί.

Το μυαλό μου είναι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ ακόμα και φέτος που δεν αγωνίζομαι τόσο πολύ. Μην ξεχνάμε πως ο Κώστας Τσιμίκας κάνει μία καταπληκτική σεζόν. Δεν μπορούμε να το παραλείψουμε αυτό.

Από την πλευρά μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ δίνω ότι έχω και δεν έχω για να αποδείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση στον προπονητή και ότι μπορώ να προσφέρω ανά πάσα στιγμή.

Το εάν ήταν ο Φορτούνης ο πιο χαρούμενος στα αποδυτήρια και το πόσο χάρηκε η ομάδα:

Όχι μόνο ο Φορτούνης. Δεν χάρηκε μόνο ο Κώστας. Νομίζω όλος ο ερυθρόλευκος λαός και όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Ελλάδας που γύρισε ένας τόσο ποιοτικός παίκτης. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Το ξέρουμε. Το ξέρουν όλοι.

Είναι πολύ σημαντικός για την Εθνική μας και για το ποδόσφαιρο γενικά το ελληνικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γύρισε. Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχει την υγεία του πάνω απ’ όλα και να συνεχίσει να μας προσφέρει αυτό το θέαμα που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0