Ξεκάθαρη η θέση του Ολυμπιακού: “Θέλουμε τελικό γιορτή”

Ξεκάθαρη η θέση του Ολυμπιακού: “Θέλουμε τελικό γιορτή”

Η τελευταία σύσκεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Ξάνθης λίγες ώρες πριν τον τελικό, έδειξε για άλλη μία φορά το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αντίδραση των ερυθρολεύκων για το θέμα με τα πανό. Ποια χρώματα θα φοράνε οι ομάδες.

ddd
Λίγο πριν τη σέντρα του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε η τελευταία σύσκεψη των ανθρώπων των δύο συλλόγων μαζί με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας. Και σε αυτή την συνάντηση φάνηκε ξεκάθαρα το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ και η διάθεσή τους για τη διεξαγωγή ενός αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο οι άνθρωποι των πρωταθλητών αντέδρασαν έντονα όταν η Αστυνομία τους ρώτησε σχετικά με ένα πανό  εναντίον των κ.κ. Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Πατέρα, το οποίο έχει γραφτεί από Μέσα ότι θα έχουν μαζί τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε για το θέμα: “Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο τελικός να είναι όντως γιορτή! Αφήστε λοιπόν τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά. Συκοφαντούν όλους αλλά κυρίως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό όμως που καταφέρνουν είναι απλά να τον κάνουν πιο δυνατό! Ξαναλέω ότι εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή”.

Ο Κώστας Καραπαπάς από τη μεριά του σχολίασε: “Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και τόσο καιρό συκοφαντικά και δυσφηματικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κύριο Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από την ΓΑΔΑ βγάζουν διαρκώς τέτοια πανό, προφανώς βάσει οργανομένου σχεδίου. Που ήταν η ευαισθία του Υπουργείου, των Αρχών και του κυρίου Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα;”.

http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/ksekatharh-h-thesh-toy-olympiakou-theloyme-teliko-giorth.3486621.html