ΕΠΟ: «Θλίψη για τον Φορτούνη, θα επιστρέψει πιο δυνατός»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στον Κώστα Φορτούνη, στον οποίο ευχήθηκε προσωπικά, ενώ με τον παίκτη επικοινώνησε και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Εκτός των Πειραιωτών, και η Εθνική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού για τους επόμενους έξι μήνες.

Μετά την ΠΑΕ, αλλά και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τη σειρά της η ΕΠΟ ευχήθηκε περαστικά στον Φορτούνη, ενώ στην ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πως με τον παίκτη επικοινώνησε και ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος, που συμπαραστάθηκε στον παίκτη προσωπικα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες. 

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξεφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδιας και του ευχήθηκε “γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα”».

Πηγή Gazzetta.gr